Home TOP NEWS Καλό είναι να μιλήσουμε και για μπάλα

Καλό είναι να μιλήσουμε και για μπάλα

Τόσο καιρό αναλωθήκαμε κυρίως να συζητάμε το δίλημμα “εταιρεία ή όχι εταιρεία”, ενώ το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα οι συζητήσεις περιστρέφονταν γύρω από την πρόταση Παπασταύρου. Το περιεχόμενο της έχει πλέον συμφωνηθεί και πλέον εναπόκειται στα μέλη αν θα την εγκρίνουν με τη ψήφο της. Μέχρι τη στιγμή που μιλάμε δεν έχει υπάρξει οποιοσδήποτε συνδυασμός που να δηλώσει υποψηφιότητα και να θεωρεί πως δεν πρέπει να προχωρήσουμε, οπότε το πιθανότερο (με τα τωρινά δεδομένα) είναι να προχωρήσουμε με αυτήν.


Ανεξάρτητα όμως από το αν θα προχωρήσουμε με την πρόταση του κ. Παπασταύρου ή αν θα προκύψει κάτι άλλο στην πορεία που θα την “αμφισβητήσει”, θεωρούμε πως καλό είναι κάποια στιγμή οι ενδιαφερόμενοι να ανοίξουν τα χαρτιά τους και επί της οργάνωσης του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ξέρουμε από πρώτο χέρι, από την εποχή Μιλτιάδη Νεοφύτου πως τα μοντέλα και τα λεφτά από μόνα τους, δεν σημαίνουν κατ’ ανάγκη κάτι. Παίζει ρόλο και ο τρόπος οργάνωσης, ο τρόπος λειτουργίας, οι επαγγελματίες που στελεχώνουν το όποιο πλάνο και μοντέλο.

Οι πρώτες πληροφορίες που συλλέξαμε λένε πως η ομάδα του κ. Παπασταύρου αν τελικά πάρει το χρίσμα, σκοπεύει να “τρέξει” μοντέλο με τεχνικό διευθυντή ο οποίος θα έχει ισχυρές εξουσίες. Θεωρούν πως αυτός πρέπει να είναι το “αστέρι” της ομάδας και του τμήματος. Περισσότερα για την ώρα δεν έχουν γίνει όμως γνωστά και είναι για αυτό που λέμε πως καλό είναι κάποια στιγμή να μιλήσουμε και για μπάλα. Στο γήπεδο κρίνονται οι διοικήσεις στο τέλος της ημέρας.