Home TOP NEWS Στην τελική ευθεία οι διεργασίες

Στην τελική ευθεία οι διεργασίες

Μεγάλη Εβδομάδα αυτή που μόλις μπήκε για όσους είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι, μεγάλη εβδομάδα όμως και για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι διεργασίες για τη νέα διοίκηση του σωματείου μπαίνουν ουσιαστικά στην τελική ευθεία. Απόφαση ή ανακοίνωση για αναβολή (που είχε ακουστεί την περασμένη εβδομάδα) δεν ήρθε οπότε στις 14 ή 15 Απριλίου ο σύλλογος έχει εκλογές. Ακόμα βέβαια δεν έχει ανακοινωθεί ούτε και ένας συνδυασμός, ούτε και ένας υποψήφιος.


Όλοι όμως ξέρουμε μέχρι σήμερα πως ενδιαφέρον έχει επιδείξει ο Νίκος Κατσουρίδης, αλλά και ο Σταύρος Παπασταύρου. Η διαφορά είναι πως ο μεν Κατσουρίδης ενδιαφέρεται για την προεδρία του σωματείου, ο δε Παπασταύρου για να αναλάβει τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος και να επενδύσει σε κάποιας μορφής εταιρεία. Το ένα δεν αποκλείει το άλλο, όμως οι πληροφορίες για την ώρα δεν λένε κάτι για συνύπαρξη τους. Σήμερα αναμένεται να γίνουν επαφές σε όλα τα επίπεδα και τα πράγματα αναμένεται να γίνουν (λίγο) πιο ξεκάθαρα. Θα μάθουμε αν μη τι άλλο αν πάμε σε εκλογές.

Το σημαντικό όπως γράφουμε εδώ και μέρες είναι από όλη αυτή τη κατάσταση να βγει κερδισμένη η ΟΜΟΝΟΙΑ. Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί πως ξέρει ακριβώς τι πρέπει να συμβεί για να γίνει αυτό, αλλά μόνο αν μπει η ΟΜΟΝΟΙΑ πάνω από όλα κατά τη διάρκεια των (όποιων) συζητήσεων και διεργασιών θα το πετύχουμε.