Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΥΡΑ 9: Αποχή από τον τελικό πετόσφαιρας, κάλεσμα για τη συγκέντρωση του...

ΘΥΡΑ 9: Αποχή από τον τελικό πετόσφαιρας, κάλεσμα για τη συγκέντρωση του Σαββάτου

 


Με ανακοίνωση που εξέδωσε, η ΘΥΡΑ 9 ενημερώνει ότι θα απέχει από τον τελικό Κυπέλλου στη πετόσφαιρα. «Ενημερώνουμε τα μέλη μας πως από την στιγμή που θα ισχύσει το μέτρο της ταυτοποίησης δεν θα δώσουμε το παρών μας στον αποψινό τελικό βόλλευ. Βλέπουμε τον αγώνα όλοι στον κεντρικό», τονίζουν οι οργανωμένοι για το συγκεκριμένο θέμα.

Επίσης, στην ανακοίνωση του οργανωμένου συνόλου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ υπενθυμίζεται η Σαββατιάτικη ανοικτή συγκέντρωση ενόψει των εκλογών στο σύλλογο. «Παράλληλα κάνουμε κάλεσμα σε όλο τον Πράσινο Λαό όπως δώσει το παρών του αύριο στην πολύ σημαντική πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση του συνδυασμού “Πορεία αλλαγής”. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί η ώρα 14:00 στο Αμφιθέατρο της ΠΑΣΥΔΥ (Λεωφόρος Δημοσθένη Σεβέρη 3). Θα ακολουθήσει συγκέντρωση για τους φίλους/φίλες από Λάρνακα η ώρα 18:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Κάτω Βαρωσιων Πετράκης Παπαδόπουλος. Η παρουσία όλων μας είναι σημαντική καθώς θα αναλυθεί τόσο το γενικό πλάνο του συνδυασμού όσο και το οικονομικό σκέλος του πλάνου», αναφέρεται στην τοποθέτηση της Θύρας 9.

Τέλος, η ενημέρωση αναφέρει πως αύριο θα ανακοινωθούν όλες οι πληροφορίες για την πορεία της πρωτομαγιάς, όπου η ΘΥΡΑ 9 θα συμμετέχει με δικό της μπλόκ.