Home TOP NEWS Αδιάφοροι εμείς, εντός στόχων οι αντίπαλοι

Αδιάφοροι εμείς, εντός στόχων οι αντίπαλοι


Αδιάφορο βαθμολογικά για την ΟΜΟΝΟΙΑ το επόμενο παιχνίδι που είναι με αντίπαλο την ΑΕΚ, όχι όμως για την ομάδα της Λάρνακας, που βρίσκεται εντός στόχων. Μπορεί να πέρασαν μεσοβδόμαδα στον τελικό του Κυπέλλου, όμως δεν έκλεισαν οριστικά θέση στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις που ξεκινούν το ερχόμενο Καλοκαίρι. Αυτό ίσως γίνει στο προσεχές παιχνίδι με την ομάδα μας και για αυτό από πλευράς ΑΕΚ αντιμετωπίζουν την αναμέτρηση με σοβαρότητα. Ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα, ο προπονητής της ΑΕΚ Imanol Idiakez, καθώς και ο Hector Hevel έκαναν δηλώσεις. Αναλυτικά πιο κάτω όσα είπαν:

«Είναι το επόμενο βήμα που πρέπει να κάνουμε και ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Μπορεί να ακολουθεί ο τελικός Κυπέλλου σε μερικές βδομάδες, όμως πρέπει να συγκεντρωθούμε 100% στο πρωτάθλημα. Έχουμε ακόμη δουλειά να κάνουμε, να εξασφαλίσουμε το εισιτήριο για την Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ξέρουμε ότι τα τελευταία αποτελέσματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν είναι καλά, αλλά εάν αναλύσεις όλα τα παιχνίδια ήταν μέσα στο παιχνίδι μέχρι το τέλος και ηττήθηκαν στο τέλος, όπως για παράδειγμα στο τελευταίο με την ΑΕΛ. Σε όλα της τα παιχνίδια η εικόνα ήταν ίδια. θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100%, επιθετικοί και να τα δώσουμε όλα γιατί χρειαζόμαστε απαραίτητα τους τρεις βαθμούς.

Οι φίλαθλοι μας βοήθησαν πάρα πολύ την Τετάρτη και τους ευχαριστούμε για αυτό. Ότι κάνουμε είναι για τον κόσμο. Ευχαριστούμε πάρα πολύ και ξανά τους λέω είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι της Κυριακής. Για μας είναι πολύ σημαντικό, επιβάλλεται να το κερδίσουμε και είναι δύσκολο παιχνίδι. Χρειαζόμαστε την υποστήριξη του κόσμου περισσότερο από ποτέ. Θέλουμε να πάμε στην Ευρώπη, θέλουμε όλη η οικογένεια της ΑΕΚ να απολαύσει το καλοκαίρι την συμμετοχή μας στην Ευρώπη. Έχουμε ευχάριστες αναμνήσεις από την παρουσία μας στην Ευρώπη, ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια που πλησιάσαμε τους ομίλους του Europa League. Απολαύσαμε την ατμόσφαιρα στο AEK ARENA απέναντι στην Viktoria Plzen, την Dynamo Minsk, την Cork, αλλά και την προηγούμενη χρονιά κόντρα στην Spartak. Για να επαναληφθούν αυτές οι στιγμές πρέπει να προκριθούμε στην Ευρώπη και για να προκριθούμε στην Ευρώπη χρειαζόμαστε την υποστήριξη του κόσμου. Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι της Κυριακής, πρέπει να πάρουμε το εισιτήριο για την Ευρώπη όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να υποστηρίξει την ομάδα μας και να αντιμετωπίσει το παιχνίδι σαν τελικό. Μπορούμε να το κάνουμε με τον κόσμο μας και τους χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.

«Πετύχαμε μία μεγάλη νίκη στο Κύπελλο, είμαστε στον τελικό και όλοι είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Τώρα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με την ΟΜΟΝΟΙΑ, ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε για να εξασφαλίσουμε την έξοδο μας στην Ευρώπη και να μπορέσουμε να ζήσουμε ωραία ευρωπαικά παιχνίδια το καλοκαίρι. Ο κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο την Τετάρτη, ήρθε πολύς κόσμος και μας υποστήριξε στην Λευκωσία. Ευχόμαστε την Κυριακή να έρθει ακόμη περισσότερος κόσμος στο γήπεδο και να μας υποστηρίξει για να κερδίσουμε το παιχνίδι», δήλωσε ο Ολλανδός μέσος.