Home TOP NEWS Μια εύλογη απορία

Μια εύλογη απορία

 


Η άλλοτε βασίλισσα του κυπριακού ποδοσφαίρου ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας, κατέγραψε χτες την 11η συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα. Για όλους εμάς αποτελεί ένα εφιάλτη χωρίς τέλος αλλά για τους δήθεν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της ομάδας μας δεν αποτελεί λόγος για να συγκινηθούν και να παίξουν λίγο μπάλα.

Κάποιοι επιδεικνύουν ασύλληπτη αδιαφορία τους τελευταίους 3 μήνες, κάποιοι κάνουν διακοπές από τον περασμένο Αύγουστο, ενώ ορισμένοι δεν θα έπρεπε ποτέ να περάσουν το κατώφλι του Ηλίας Πουλος. Το πρωτάθλημα για αυτούς έχει τελειώσει στην ήττα από το Αποέλ, όταν ο Πέτεφ ήταν ακόμα στον πάγκο, και αυτό φαίνεται από την διάθεση τους στο γήπεδο.

Εύλογα λοιπόν μας δημιουργείται η εξής απορία: ποιος από αυτούς τους ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο και του χρόνου, έχει τα μούτρα να ξαναφορέσει αυτή την τιμημένη φανέλα; Πως είναι δυνατόν να μη νοιάζονται να κάνουν τη δουλειά για την οποία πληρώνονται;

Το ότι τα προβλήματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι πολύ πιο βαθιά το έχουμε τονίσει πολλές φορές. Αυτό δεν δίνει την δικαιολογία σε κανέναν να περπατά στο γήπεδο και να παίζει με τα νεύρα μας. Τα αρνητικά ρεκόρ έχουν καταγραφεί και θα μας στοιχειώνουν για το υπόλοιπο της ιστορίας μας, υπογεγραμμένα πάντα από τους τωρινούς ποδοσφαιριστές.