Home TOP NEWS Η μόνη χαρούμενη νότα

Η μόνη χαρούμενη νότα

 


Πραγματικά εδώ και 3 μήνες, αν και η ξεφτίλα συντηρείται εδώ και χρόνια, δεν μας έχουν μείνει ούτε στομάχια ούτε λόγια για να χαρακτηρίσουν αυτό το έκτρωμα που βλέπουμε. Θα ήταν άδικο ωστόσο, να μην κάνουμε μια αναφορά στη μόνη χαρούμενη…νότα της χτεσινής αναμέτρησης.

Αναφερόμαστε ασφαλώς στα νεαρά παιδιά της ακαδημίας που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι και μάλιστα είχαν θετική παρουσία. Ο λόγος για τον Φώτη, που αγωνίστηκε για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι βασικός, ενώ στην αρχική εντεκάδα παρατάχθηκε και ο Κατσαντώνης. Επίσης, αλλαγή πέρασε στο παιχνίδι ο Μαρίνος Τζιωνής και πρόλαβε να δείξει κάποια καλά στοιχεία στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε. Καλή παρουσία είχε επίσης και ο πλέον πιο έμπειρος της παρέας, Ανδρέας Χριστοδούλου, ο οποίος βρίσκεται μόνιμα πια στην πρώτη ομάδα.

Είναι θετικό ότι οι μικροί παίρνουν αγωνιστικά λεπτά, αυτό όμως που πρέπει να γίνει είναι μια μεθοδική και συνεχόμενη προώθηση των ποδοσφαιριστών της ακαδημίας στην πρώτη ομάδα. Έχουμε πει πολλές φορές την άποψη μας για το πως πρέπει να γίνεται η εν λόγω διαδικασία και ελπίζουμε όποια κι αν είναι η επόμενη μέρα στο Σωματείο, να δοθεί από τους υπεύθυνους έμφαση στα φυτώρια της ομάδας.