Home TOP NEWS Ούτε για αστείο αύξηση των ξένων

Ούτε για αστείο αύξηση των ξένων

Ο λόγος που το Αποέλ θέλει αύξηση του αριθμού των ξένων ποδοσφαιριστών από 15 σε 17 είναι προφανής. Ο αιώνιος μας θα επιχειρήσει να παίξει σε ευρωπαϊκούς ομίλους και γνωρίζει πολύ καλά πως απαιτείται βάθος για να αντεπεξέλθει. Το Αποέλ προσπαθεί να διασφαλίσει τα συμφέροντα του, έχοντας και οικονομική ευρωστία που οι άλλοι όλοι δεν διαθέτουν. Αυτοί ακριβώς οι υπόλοιποι, πρέπει να είναι ηλίθιοι για να δώσουν το “ΟΚ” για αύξηση των ξένων.


Καταρχάς ενδεχόμενη αύξηση ξένων, σημαίνει αυτόματα και αύξηση των προϋπολογισμών και σχεδόν όλοι χρωστάνε. Κατά δεύτερον μπαίνει έτσι ταφόπλακα στα όνειρα πολλών Κύπριων να κάνουν καριέρα. Και μπορεί να μην είναι και καμιά ποδοσφαιρομάνα η Κύπρος, αλλά φανταστείτε πόσο θα υποβαθμιστεί το ενδιαφέρον (ακόμα περισσότερο) αν εκλείψει και ο Κύπριος ποδοσφαιριστής. Ουσιαστικά ο μόνος που έχει την πολυτέλεια να δώσει επιπλέον λεφτά και ενδεχομένως να θάψει και τους Κύπριους του, είναι το Αποέλ.

Εκ πρώτης η αντίδραση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι αρνητική. Αναμένεται πως αυτή η στάση θα επισημοποιηθεί μετά από την επόμενη συνεδρία.