Home TOP NEWS Σωστή προσέγγιση, ας είμαστε προετοιμασμένοι

Σωστή προσέγγιση, ας είμαστε προετοιμασμένοι

«Είναι ξεκάθαρο. Έχουμε εκλεγεί με την προϋπόθεση να υλοποιήσουμε την πρόταση του κ. Παπασταύρου. Αν αυτή δεν υφίσταται στις 29/5 τότε έχουμε ηθική υποχρέωση να παραιτηθούμε».


Τα πιο πάνω αποτελούν δηλώσεις του προέδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λώρη Κυριάκου στο ράδιο Active χθες. Ο πρόεδρος κάνει όσο πιο ξεκάθαρο γίνεται πως αν δεν περάσει η πρόταση Παπασταύρου, το συμβούλιο θα παραιτηθεί. Θεωρούμε υπεύθυνη την στάση αυτή, αφού το Δ.Σ. συστάθηκε με σκοπό να υλοποιήσει την συγκεκριμένη πρόταση, οπότε αν αυτή καταψηφιστεί, ο ρόλος του αυτόματα ουσιαστικά καταργείται. Την ίδια στιγμή όμως δημιουργεί περιπλοκές.

Γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ θα βρεθεί 29 Μαΐου χωρίς διοικητικό συμβούλιο. Οπότε θα προκηρυχθεί νέα Εκλογική Συνέλευση για να εκλεχθεί το επόμενο. Κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος τι θα συμβεί στις 29 Μαΐου, οπότε καλό είναι το ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟ οικοδόμημα να είναι προετοιμασμένο για κάθε ενδεχόμενο. Και όταν λέμε προετοιμασμένο δεν εννοούμε ψυχολογικά, αλλά πρακτικά. Ακόμα κι αν δεν βγει επίσημα προς τα έξω κάτι, το Δ.Σ. πρέπει να έχει έτοιμα τα πάντα (ημερομηνίες, χώρο κλπ) για μια πιθανή εκλογική συνέλευση. Και οι ενδιαφερόμενοι να έχουν ήδη κάνει τις διεργασίες τους για να μην χαθεί χρόνος. Όλα αυτά πάντα για το ενδεχόμενο να μην περάσει η πρόταση Παπασταύρου.