Home TOP NEWS Εξακολουθεί να το παλεύει ο Ρενάτο

Εξακολουθεί να το παλεύει ο Ρενάτο

 


Στεναχωρημένος παραμένει ο Ρενάτο Μαργκάσα με τον τρόπο που εξελίχθηκαν όλα στην ομάδα και θα τον κρατάνε εκτός ομάδας. Ο ποδοσφαιριστής προσπαθεί με κάθε τρόπο να προσεγγίσει τους νέους διοικούντες και να τους πείσει πως αξίζει μία δεύτερη ευκαιρία για να αποδείξει πως όλα όσα του καταλόγισε τότε ο Πέτεφ, ήταν λανθασμένα.

«Ο Ρενάτο ανέφερε στους διοικούντες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ότι θεωρεί τον εαυτό του ποδοσφαιριστή της ομάδας, δεν θέλει να φύγει και θέλει να είναι στο πρόγραμμα εφόσον τον επιλέξει ο νέος προπονητής», ανάφερε στο Super Sport FM 104.0 ο δικηγόρος του ΠΑΣΠ, Λούης Χατζηδημητρίου.

Συνεχίζοντας ανέφερε ότι ο παίκτης νιώθει ότι αδικήθηκε και θεωρεί πως το νέο συμβούλιο θα έπρεπε να του δώσει την ευκαιρία να αποδείξει  πως το όνομα του είναι καθαρό. «Δεν αποτελεί οριστικά παρελθόν. Ο Μαργκάσα θέλει να μείνει. Έγινε συνάντηση προ λίγων ημερών και τους εκφράσαμε την επιθυμία του παίκτη από την στιγμή που άλλαξε το συμβούλιο και η τεχνική ηγεσία. Νιώθει την ΟΜΟΝΟΙΑ ομάδα του, νιώθει ότι αδικήθηκε από τον προηγούμενο προπονητή», ήταν τα λόγια του Χατζηδημητρίου.