Home TOP NEWS Ντάνι Πογιάτος ο νέος κόουτς!

Ντάνι Πογιάτος ο νέος κόουτς!

 


Ο Daniel Poyatos Algaba είναι ο εκλεκτός του τεχνικού διευθυντή της ομάδας μας και οι πληροφορίες για Ισπανό νεαρό κόουτς επιβεβαιώνονται. Ο πρώην βοηθός προπονητή της Μακάμπι Τελ Αβίβ, θα είναι το νέο αφεντικό στο Ηλίας Πούλλος όπως όλα δείχνουν.

Ο Καταλανός τεχνικός, πιστεύει πως ήρθε η ώρα να αναλάβει ως πρώτος προπονητής σε ένα μεγάλο σύλλογο και ο Γκόμεζ του δίνει την ευκαιρία να το κάνει με το τριφύλλι και το νέο σχεδιασμό που γίνεται στην ομάδα.

Ταξίδεψε μέχρι και το Μπαχρέιν στα λίγα χρόνια που είναι προπονητής για να δοκιμάσει τις δυνατότητες του πριν βρεθεί μία τέτοια ευκαιρία.

Για 6 χρόνια ήταν προπονητής της U19 της Εσπανιόλ και το 2013 ανέλαβε την ανάπτυξη των ποδοσφαιριστών του Μπαχρέιν (Grassroots). Εκεί έκατσε για 2 χρόνια και το 2015 ανέλαβε την U19 της Μπαρτσελόνα και ένα χρόνο μετά την U18 της Ρεάλ Μαδρίτης. To 2017 πήγε στο Ισραήλ και ήταν βοηθός του Γόρντι Κρόιφ στην Μακάμπι Τελ Αβίβ με όσους γνωρίζουν τις καταστάσεις να λένε πως αυτός ήταν το άτομο που είχε περισσότερο την ευθύνη για το κοουτσάρισμα και όχι ο Ολλανδός τεχνικός. Να σημειωθεί πως ο Κρόιφ αποχώρησε από την Μακάμπι μετά από 6 χρόνια και μαζί του αποχώρησε και ο Ντάνι. Μαζί του στην Κύπρο θα έχει βοηθό τον Κάρλος Γκαρσία Μπαντίας που επίσης ήταν στο τιμ του Κρόιφ στο Ισραήλ.