Home TOP NEWS Απογευματινό ρεπό και επίσκεψη στο Πόζναν

Απογευματινό ρεπό και επίσκεψη στο Πόζναν


Μετά από μια βδομάδα σκληρής δουλειάς και καθημερινών προπονήσεων, στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας δόθηκε ρεπό για σήμερα το απόγευμα. Μετά το μεσημεριάτικο φιλικό με την Χάποελ Χαντέρα λοιπόν, οι “πράσινοι” είχαν χρόνο για χαλάρωση και το εκμεταλλεύτηκαν κάνοντας επίσκεψη στο Πόζναν. Η συγκεκριμένη πόλη απέχει μόνο 30 χιλιόμετρα από την περιοχή όπου διεξάγεται η προετοιμασία.

Στη φάση που είναι η ομάδα, ακόμα και τα ρεπό λίγων ωρών είναι σημαντικά. Δίνεται έτσι η ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές να περάσουν χρόνο μαζί, να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο καλύτερα και να αρχίσουν να δένουν εκτός του αγωνιστικού χώρου. Το καλό κλίμα σε μια ομάδα είναι κλειδί για να βγαίνει υγιής εικόνα εντός του γηπέδου. Για να φτάσει μακριά η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει ο ένας παίκτης να τα δίνει όλα για τον άλλο.

Οι παίκτες της ομάδα μας θα επιστρέψουν στις προπονήσεις αύριο Πέμπτη και θα μπουν στην τελική ευθεία του βασικού σταδίου προετοιμασίας στην Πολωνία. Θυμίζουμε πως το Σάββατο θα διεξαχθεί το τέταρτο και τελευταίο φιλικό στην Οπαλένιτσα, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο. Η επιστροφή στην Κύπρο να είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Δευτέρα, 30 Αυγούστου.

Βίντεο από τον περίπατο των “πράσινων” στο Πόζναν:

https://www.instagram.com/p/BlqFlyEBQ-2/

 

Επίσκεψη στο Πόζναν

Ρεπό για τους “πράσινους” και βόλτα στο Πόζναν

Περισσότερα: https://tinyurl.com/ydbtr8n4

[📸 via IG/ilopezb90]

Posted by OmonoiaNews.com on Wednesday, 25 July 2018