Home TOP NEWS Το βλέπουν με άλλο μάτι

Το βλέπουν με άλλο μάτι

 


Χτες, προέκυψαν νέα δεδομένα με την περίπτωση του Ρενάτο Μαρκάσα, που ούτε λίγο ούτε πολύ, ανοίγει ξανά το παράθυρο παραμονής του στην ομάδα. Ένα παράθυρο που εδώ και λίγους μήνες θεωρούσαμε όλοι κλειστό, με βάση την εντύπωση που έδιναν από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Πάντως, το πιο πάνω σενάριο δεν άρεσε καθόλου στον κόσμο και προκάλεσε και αρνητικές αντιδράσεις. Προφανώς ο κόσμος κρίνει με διαφορετικά κριτήρια από αυτά του Ανχέλ Γκόμεθ, εννοείται πως ο κάθε ένας έχει την άποψη του και αυτό που μένει να δούμε είναι τι μέλλει γενέσθαι με τον Πορτογάλο.

Αυτό που θα μετρήσει στο τέλος της ημέρας, είναι η άποψη του Ανχέλ Γκόμεθ. Ο Ισπανός έχει ενημερωθεί πλήρως για όσα έγιναν πέρσι, είναι όμως αποφασισμένος να κρίνει καθαρά με ποδοσφαιρικά κριτήρια. Εντός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ φαίνεται πως θεωρούν πως δεν υπάρχει κάτι μεμπτό και πως η απόφαση πρέπει να ληφθεί αποκλειστικά με γνώμονα την αναγκαιότητα ή όχι του Μαργκάσα στην ομάδα. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη πως ο Ρενάτο θα μείνει, αλλά πως στην ΟΜΟΝΟΙΑ με βάση την έρευνα που έκαναν, κατέληξαν πως τα όσα είπε ο Πέτεφ, είναι ανυπόστατα.

Τα πιο πίσω λένε τουλάχιστον οι πληροφορίες. Από τη πλευρά του Μαργκάσα το μόνο που βγαίνει είναι θέληση να καθαρίσει το όνομα του, μέσω της απόδοσης του στο γήπεδο. Αν θα έχει την ευκαιρία του θα δούμε.