Home TOP NEWS Συμφωνήθηκε και ποσοστό μεταπώλησης

Συμφωνήθηκε και ποσοστό μεταπώλησης

 


Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Γιάννη Κούσουλου από τη Νέα Σαλαμίνα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, με την ομάδα μας να πληρώνει ένα σημαντικό ποσό για να αποκτήσει το νεαρό Κύπριο αμυντικό. Ο σύλλογος της Αμμοχώστου ανακοίνωσε μάλιστα πως εάν ο παίκτης μελλοντικά πάει μεταγραφή τότε θα έχουν κέρδος. «Σε περίπτωση μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή, το σωματείο μας θα δικαιούται ποσοστό που συμφωνήθηκε μεταξύ των δύο σωματείων», αναφέρουν οι “ερυθρόλευκοι”.

Πέραν του πιο πάνω, στην ανακοίνωση της Νέας Σαλαμίνας αναφέρεται πως η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου ήταν ομόφωνη. Σε αυτό έπαιξε ρόλο και η επιθυμία του Γιάννη Κούσουλου, που ήθελε να έρθει στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Άλλωστε, το δήλωσε και ο ίδιος μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας με την ομάδα μας, μιλώντας στην ιστοσελίδα του συλλόγου, τονίζοντας πως ήταν η κατάλληλη στιγμή.

«Ευχαριστούμε τον Γιάννο για την προσφορά του στην ομάδα μας, για τον επαγγελματισμό του αλλά και για την σωστή εκπροσώπηση της ομάδας μας από την θέση του αρχηγού εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου σκεπτόμενος πάντα τις αξίες και τα ιδεώδη του σωματείου μας. Ευχόμαστε στον Γιάννο καλή συνέχεια στην καριέρα του και η πόρτα της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, της δικής του οικογένειας θα είναι για πάντα ανοικτή», καταλήξει η ανακοίνωση από την προσφυγική ομάδα.