Home TOP NEWS Δύσκολο χωρίς αγώνα

Δύσκολο χωρίς αγώνα


Δύσκολο το Σαββατοκύριακο χωρίς αγώνα της αγαπημένης μας ομάδας. Ο κόσμος ανυπομονούσε αρκετό καιρό μέχρι την πρεμιέρα για να δει την ΟΜΟΝΟΙΑ να αγωνίζεται και πρέπει, ξανά τώρα, να περιμένει, αφού μέχρι τον επόμενο αγώνα Πρωταθλήματος μεσολαβούν δύο εβδομάδες.

Η μέρα της πρεμιέρας που περίμενε ο κόσμος ολόκληρο το Καλοκαίρι πέρασε, όμως και πάλι δεν χόρτασε την ομάδα με μια μόλις αναμέτρηση. Πήρε μια πολύ μικρή γεύση από τον αγώνα με την Αλκή και η οποία δεν ήταν αρκετή. Είναι πασιφανές ότι, φέτος ειδικά, είναι «διψασμένος» και δεν μπορεί μια εβδομάδα χωρίς ΟΜΟΝΟΙΑ στο πρόγραμμα.

Αυτή την εβδομάδα ο αγώνας μας με το Αποέλ αναβλήθηκε, ενώ την ερχόμενη, δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις ομάδες αφού αγωνίζεται η Εθνική μας. Αναγκαστικά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου όπου θα αγωνιστεί η ομάδα μας για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ένωση.

Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές, όπως σας ενημερώσαμε από χθες, πήραν ρεπό για το Σαββατοκύριακο και πιάνουν πάλι δουλειά από αύριο.