Home TOP NEWS Η κίνηση για δεξί μπακ και ο… Τζαΐλσον!

Η κίνηση για δεξί μπακ και ο… Τζαΐλσον!


Εξελίξεις στο θέμα του δεξιού οπισθοφύλακα είχαμε στην ΟΜΟΝΟΙΑ, και μάλιστα μετά τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Όπως ενημερώσαμε νωρίτερα, ο Μάρκο Μότα θα λείψει για μεγάλο χρονικό διάστημα, με την ομάδα να κάνει σκέψεις για μη εγγραφή του στον κατάλογο, τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα. Ο ποδοσφαιριστής, λόγω βιογραφικού, ήρθε σαν ένα από τα μεγάλα ονόματα του φετινού καλοκαιριού, και όχι μόνο, ανεβάζοντας τις προσδοκίες του κόσμου.

Κάπου εδώ, μπαίνει στην εξίσωση ο Αραούχο Τζαΐλσον, ποδοσφαιριστή για τον οποίο η ΟΜΟΝΟΙΑ πλήρωσε μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ στην Τοντέλα για να αποκτήσει τα δικαιώματα του. Βλέποντας τον Ολίβα στα φιλικά να δοκιμάζει Κούσουλο για δεξί μπακ, θεωρήσαμε ότι ο Βραζιλιάνος πιθανόν να παίρνει «μετάθεση» για δεξί εχτρέμ, πίσω από τον Δημήτρη Χριστοφή, με τον Μότα όταν θα επέστρεφε υγιής, να είναι η βασική επιλογή στην άμυνα δεξιά.

Πλέον, το τοπίο ξεκαθάρισε, με τον Τζαΐλσον να υπολογίζεται κανονικά στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα. Ο Κούσουλος δοκιμάστηκε στη θέση και θα κληθεί να δώσει βοήθειες όταν χρειαστεί, ωστόσο η θέση στην οποία υπολογίζεται είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού. Με αυτήν τη λογική, Χουάν Κάρλος Ολίνα και Άνχελ Γκόμεθ θεώρησαν ότι η ομάδα χρειάζεται άλλο έναν δεξί μπακ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δικαιούται να εγγράψει στο δυναμικό της άνεργο ποδοσφαιριστή, με τις πληροφορίες μας να κάνουν λόγο για ειλημμένη απόφαση απόκτησης ποδοσφαιριστή στη συγκεκριμένη θέση, ενώ οι αρμόδιοι βρίσκονται ήδη σε επαφές με τον εκλεκτό. Πολύ σύντομα αναμένονται εξελίξεις…