Home TOP NEWS Μαθαίνει σε ποιους υπολογίζει

Μαθαίνει σε ποιους υπολογίζει


Συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, με απογευματινές προπονήσεις. Από το κανονικό πρόγραμμα απέχουν μέχρι στιγμής οι Χριστοφή, Ενρίκεζ καθώς και ο νεαρός τερματοφύλακας, Αλέξανδρος Αντωνίου. Προπονείται κανονικά ο Φάνος Κατελάρης.

Με δύο απουσίες, λόγω τραυματισμού, αναμένεται να παρουσιαστεί η ομάδα μας την Δευτέρα στην Λάρνακα. Ο Δημήτρης Χριστοφή κάνει φυσιοθεραπεία και ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ενώ αναμένεται να επιστρέψει με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Θα είναι έκπληξη αν όντως προλάβει το ντέρμπι. Από την άλλη, ο Χόρχε Ενρίκεζ, συνεχίζει φυσιοθεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Προς το τέλος της βδομάδας θα έχουν εικόνα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, για το κατά πόσο θα προλάβει ή όχι το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ωστόσο φαίνεται πως δύσκολα θα είναι διαθέσιμος. Ο Αλέξανδρος Αντωνίου, ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει κανονικά προπονήσεις. Στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων επέστρεψε ο Φάνος Κατελάρης και πλέον είναι στην κρίση του προπονητή κατά πόσο θα τον χρησιμοποιήσει, μιας και ο Κύπριος διεθνής έρχεται από μεγάλη αποχή.

Αυτό που δεν αλλάζει είναι το ζητούμενο για την αναμέτρηση απέναντι στους Λαρνακείς. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει στο ντέρμπι με μοναδικό στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, όποιοι ποδοσφαιριστές κι αν αγωνιστούν.