Home TOP NEWS Χωρίς εκπλήξεις η πρόβλεψη ενδεκάδας με Αποέλ

Χωρίς εκπλήξεις η πρόβλεψη ενδεκάδας με Αποέλ


Υποχρεωμένοι είναι στην ΟΜΟΝΟΙΑ να αφήσουν οτιδήποτε εξωαγωνιστικό για λίγο και να επικεντρωθούν στο σημερινό παιχνίδι με το Αποέλ. (19:00, live @OmonoiaNews, Cytavision). Ειδικότερα οι ποδοσφαιριστές, πρέπει να μείνουν στα του… γηπέδου και να παλέψουν για τη νίκη. Μάλλον δε θα προβεί σε ιδιαίτερες αλλαγές ο Άνχελ Γκόμεθ, όσο αφορά τα πρόσωπα που θα ξεκινήσουν.

Άμυνα

Ο Τόμας Μεχίας θα υπερασπιστεί την εστία απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο. Μπροστά του θα έχει το δίδυμο Πρέτσε-Γκαφούρ, ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Γιάννης Κούσουλος. Στην απέναντι πλευρά, ως αριστερός οπισθοφύλακας θα αγωνιστεί ο Ίσμα Λόπες.

Μεσαία Γραμμή 

Ούτε και εδώ αναμένουμε αλλαγές, εκτός κι αν ο Γκόμεθ εκπλήξει με κάποιο νέο πρόσωπο. Αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Χόρχε Ενρίκεζ, ενώ πιο μπροστά θα βρίσκεται ο Γιόρντι Γκόμεθ. Το δημιουργικό κομμάτι και σε πιο επιθετικό ρόλο ο Κρις Μόντες. Ίσως βέβαια ο Γκόμεθ να προτιμήσει να γεμίσει το κέντρο, και να επιλέξει Άλεξ Σοάρες αντί του Μόντες. Στο δεξί φτερό θα είναι ο Δημήτρης Χριστοφή, ενώ αριστερό εξτρέμ θα αγωνιστεί ο Εντρένα. Καλές πιθανότητες να εκτοπίσει τον Ισπανό έχει ο Ραμίρεζ.

Επίθεση

Μοναδικός προωθημένος ο Ματ Νταρμπισάιαρ, που ακόμα ψάχνει τα πατήματα του.