Home TOP NEWS Ο κόσμος ξεμένει νωρίς από υπομονή

Ο κόσμος ξεμένει νωρίς από υπομονή


Γίνεται φέτος μια προσπάθεια για το κτίσιμο της ομάδας μέσα σε επαγγελματικά πλαίσια, όμως η καταστροφική πορεία τα τελευταία χρόνια δεν αφήνει περιθώριο στον κόσμο να περιμένει άλλο τόσο για να έρθουν οι επιτυχίες.

Ο κόσμος βλέποντας το Καλοκαίρι τη δουλειά που γίνεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ και κυρίως τις μεταγραφές που έκανε, είχε μια ικανοποίηση και αυτό φάνηκε από την παρουσία του στο πρώτο κιόλας φιλικό. Παρουσιάζεται διψασμένος και θέλει να δει ξανά την ομάδα μας Βασίλισσα του Κυπριακού ποδοσφαίρου, έτσι ακριβώς όπως την έμαθε.

Καμία ομάδα δεν μεγαλουργεί όμως από τη μια μέρα στην άλλη. Αυτό χρειάζεται χρόνο και δουλειά. Τι να πεις όμως στον κόσμο όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ προέρχεται από σχεδόν δέκα χρόνια ξηρασίας; Η μέχρι στιγμή παρουσία της ομάδα μας δεν βοηθάει σε αυτή την κατάσταση. Τα αγωνιστικά προβλήματα παραμένουν και δεν διορθώνονται από τη μια μέρα στην άλλη, γι’ αυτό ο κόσμος άρχισε και «μουδιάζει». Τα αποτελέσματα δυστυχώς είναι παρόμοια με τις προηγούμενες χρονιές και υπάρχει ο φόβος της ίδιας κατάληξης.

Ευχή όλων μας να μας αυτό να αλλάξει στην πορεία και η ομάδα να μας διαψεύσει. Χρειάζεται να πείσει τον κόσμο πως γίνεται δουλειά φέτος και ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο. Ο μόνος τρόπος να το κάνει είναι οι συνεχόμενες νίκες, όποιος κι αν βρίσκεται απέναντι μας. Αυτό θα πείσει τον κόσμο…