Home TOP NEWS Οι νίκες που χρειάζεται

Οι νίκες που χρειάζεται


Τρεις ήττες σε ισάριθμα ντέρμπι μετράει μέχρι τώρα η ομάδα μας και ακολουθεί άλλο ένα με την Ανόρθωση. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ανάγκη από τέτοιες νίκες σε ντέρμπι που δίνουν αυτοπεποίθηση και κυρίως ψυχολογία.

Όπως γράψαμε και σε χθεσινό μας κομμάτι, η ομάδα μας παρουσιάζει μια αδυναμία στα ντέρμπι με απόδοση κάτω του μετρίου. Μετράει ήδη τρεις ήττες στα συγκεκριμένα παιχνίδια και πρέπει να κάνει αρχή την Κυριακή κόντρα στην Ανόρθωση, παίρνοντας το πρώτο της. Ενδεχόμενες επιτυχίες σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις θα είναι ευεργετικές, στην προσπάθεια που κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ για ανάκαμψη. Δεν μας παίρνει να χάσουμε άλλο έδαφος με αυτή την πορεία που πραγματοποιεί η ομάδα και το τρίποντο είναι αναγκαίο. Το γεγονός ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ κάνει τη δουλειά ελαφρώς πιο εύκολη και οι ποδοσφαιριστές καλούνται να φανούν αντάξιοι των προσδοκιών.

Ευελπιστούμε η διακοπή του Πρωταθλήματος να βοήθησε τον Αναστασίου στο να δουλέψει στα σημεία που υστερεί η ομάδα. Ο Ελλαδίτης κόουτς χρειάζεται να καταστρώσει τα πλάνα του έτσι ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να πάρει το ζητούμενο, κάτι που θα τις δώσει ώθηση ενόψει της συνέχειας.