Home TOP NEWS Οι άλλες δύο μεταγραφές…

Οι άλλες δύο μεταγραφές…


Η ΟΜΟΝΟΙΑ πραγματοποίησε ήδη την πρώτη μεταγραφή του Ιανουαρίου, αυτή του Μαυρία, ενώ τα τυπικά έμειναν για να ανακοινωθεί και επίσημα η δεύτερη με τον Κολοβό. Η ομάδα μας είναι δεδομένο ότι θα εξαντλήσει και τις τέσσερις μεταγραφές που δικαιούται στη χειμερινή περίοδο, οπόταν μένουν άλλες δύο. Αυτές θα είναι και πάλι για επιθετική ενίσχυση, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για καθαρόαιμο επιθετικό όπως επίσης και για 10ρι.

Με τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας φάνηκε ότι υστερεί αρκετά, στις δύο αυτές θέσεις. Ντάρμπισαιρ και Ραμίρεζ δεν έχουν πιάσει τον ρυθμό που χρειαζόταν και η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν βρίσκει γκολ από τους επιθετικούς της. Ο Γιάννης Αναστασίου όμως υπολογίζει κανονικά και τους δύο ποδοσφαιριστές, ελπίζοντας ότι θα βρουν την επαφή με τα δίχτυα, ωστόσο θέλει άλλον ένα επιθετικό που θα τους πλαισιώνει. Όσον αφορά τη θέση του επιτελικού μέσου, είναι και αυτή μια θέση που η ομάδα μας έχει πλήγμα. Ο Αλμπίν μας αποχαιρέτησε νωρίς και δεν υπάρχει άλλη επιλογή, πέραν του Μόντες, ο οποίος είναι αρκετά νεαρός για να σηκώσει τέτοιο βάρος. Οπόταν η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ενισχυθεί και σε αυτή τη θέση με την ευχή να βρει τον ποδοσφαιριστή που έλειπε από την ομάδα και που θα βοηθήσει στο δημιουργικό κομμάτι.

Για την ώρα, κανένα όνομα δεν είδε το φως της δημοσιότητας για τις συγκεκριμένες θέσεις. Αυτό μπορεί να προκύψει ανά πάσα στιγμή, ωστόσο λέμε ξανά ότι δεν πρέπει να θεωρείται τίποτα δεδομένα μέχρις ότου ο ποδοσφαιριστής ανακοινωθεί και επίσημα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να ενισχυθεί το συντομότερο δυνατό και λογικά αυτό δεν θα καθυστερήσει να έρθει.