Home TOP NEWS Η αλλαγή στο σύστημα

Η αλλαγή στο σύστημα


Στο προηγούμενο κομμάτι κάναμε αναφορά για τις θέσεις των άλλων δύο μεταγραφών που θα πραγματοποιήσει η ομάδα μας και αυτό έχει αντίκτυπο και στο σύστημα. Έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο ο προπονητής και με αυτό θέλει να πορευτεί.

Ο Γιάννης Αναστασίου θέλει να αγωνίζεται με δύο επιθετικούς στο αρχικό σχήμα και χρειάζεται έναν τρίτο στο πάγκο να τους πλαισιώνει. Ο Γκρίνιτζ δεν πληρεί τα κριτήρια που αναζητεί ο Ελλαδίτης κόουτς γι’ αυτό και βρίσκεται εκτός πλάνων. Αυτό που ψάχνει ο Αναστασίου είναι έναν επιθετικό ο οποίος θα συμπληρώνει την τριάδα μαζί με Ντάρμπισαιρ και Ραμίρεζ. Δύο εκ των τριών επιθετικών θα βρίσκονται στην ενδεκάδα, με τον τρίτο να αντικαθιστά έναν από τους δύο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ανάγκη να βρίσκει γκολ από τους επιθετικούς της και αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει, όποιοι κι αν αγωνίζονται. Ντάρμπισαιρ και Ραμίρεζ πρέπει να βρουν την επαφή τους με τα δίχτυα και σε συνδυασμό με τον τρίτο επιθετικό που θα έρθει να βοηθήσουν και οι τρεις την ομάδα με τα τέρματα τους.