Home TOP NEWS Η ετοιμότητα των νεοαποκτηθέντων…

Η ετοιμότητα των νεοαποκτηθέντων…


Μαυρίας, Κολοβός και Ατζαγκούν ξεκίνησαν βασικοί στον αγώνα με την Πάφο και φάνηκε μέσα από την παρουσία τους ότι δεν είναι 100% έτοιμοι για ενενηντάλεπτο, ωστόσο προσθέτουν ποιότητα στην ΟΜΟΝΟΙΑ τα λεπτά που είναι φρέσκοι.

Αμφότεροι είχαν εξαιρετική απόδοση στο δεύτερο μέρος κόντρα στην Σαλαμίνα και λόγω αυτού ο Αναστασίου τους επέλεξε για το αρχικό σχήμα απέναντι στην Πάφο. Ο Ατζαγκούν ξεκίνησε βασικός και κόντρα στους ερυθρόλευκους, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο του εν λόγω αγώνα και με την είσοδο των άλλων δύο, έκανε αισθητή την παρουσία του. Ο Ελλαδίτης κόουτς ξεκίνησε τους τρεις και στον αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα, εκεί όπου διαπίστωσε και ο ίδιος ότι δεν ήταν έτοιμοι. Στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην Πάφο θεώρησε ότι και οι τρεις τους θα ήταν σε καλύτερη κατάσταση και τους έδωσε φανέλα βασικού.

Ουσιαστικά, οι τρεις νεοαποκτηθέντες είχαν καλή παρουσία για όσο διάστημα μπορούσαν να αποδώσουν. Φάνηκε ξεκάθαρα ότι χρειάζονται λίγο χρόνο ακόμη για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας. Παρόλα αυτά, η παρουσία τους έχει βοηθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ στον μεσοεπιθετικό χώρο. Αυτό που λείπει είναι να πάρουμε και τα αποτελέσματα…