Home TOP NEWS Ζητείται λύση

Ζητείται λύση


Στο απροχώρητο έχει φτάσει η κατάσταση με το σκοράρισμα την φετινή σεζόν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει χάσει αρκετούς βαθμούς λόγω των ευκαιριών που απόλεσε σε πολλά ματς. Δε φτάνει που υπάρχει και πρόβλημα στην άμυνα, η ομάδα έχει να διαχειριστεί και την αφλογιστία στην επίθεση.

Ζητείται λύση και αυτό είναι δεδομένο. Δεν μπορούμε να βγάλουμε τη χρονιά έτσι και αυτό το ζήτημα είναι ένα από αυτά που δε μας αφήνει να διεκδικήσουμε τους όποιους στόχους θέσαμε την φετινή σεζόν. Αν θέλουμε λοιπόν να ελπίζουμε σε κάτι, πρέπει να βρούμε τις λύσεις και να βάλουμε την μπάλα μέσα.

Ο Γιάννης Αναστασίου δοκίμασε να λύσει το πρόβλημα εσωτερικά, κάνοντας διάφορες δοκιμές στο τακτικό κομμάτι, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα (αν εξαιρέσει κανείς το ματς με την Σαλαμίνα). Στο τελευταίο παιχνίδι, είδαμε την ΟΜΟΝΟΙΑ να δοκιμάζει πολλά σουτ από μακρινή απόσταση, αλλά και πάλι αυτή η επιλογή δεν είχε αποτέλεσμα. 24 τελικές, 0 γκολ. Όλα δείχνουν ότι οι τελευταίες ελπίδες για επίτευξη περισσότερων γκολ μεταβιβάζονται στο νέο μεταγραφικό απόκτημα, ενώ η επάνοδος στην αγωνιστική δράση του Ματ Νταρμπισάιαρ, ίσως βοηθήσει κάπως την κατάσταση.

Όποιος φορ και αν τελικά κατηφορίσει στην ομάδα μας, θα πρέπει να τραβήξει κουπί στο σκοράρισμα άμεσα. Για αυτό άλλωστε προχωράμε σε μεταγραφή… γιατί υπάρχει μεγάλη ανάγκη.

*Πάντως με την απρόσμενη αποχώρηση του Ίσμα Λόπεζ, εάν τελικά ισχύουν οι πληροφορίες, ίσως διαφοροποιηθούν εκ νέου τα δεδομένα. Τις επόμενες ώρες θα ξέρουμε περισσότερα…

Διαβάστε επίσης – Αποχωρεί ο Ίσμα Λόπεζ;