Home TOP NEWS Και αυτό στην ατζέντα

Και αυτό στην ατζέντα


Αρκετά είναι τα ανοιχτά θέματα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού πέραν του αγωνιστικού, οι υπεύθυνοι τρέχουν κι άλλα θέματα παράλληλα. Όσο το συντομότερο κλείσουν όλα, τόσο το καλύτερο προφανώς. Το σημαντικότερο από όλα όμως, είναι να γίνουν σωστές διορθωτικές κινήσεις και να καλυφθούν τα κενά.

Κάνοντας αρχή με το μεταγραφικό κομμάτι, η ομάδα προσπαθεί να αποσπάσει υπογραφή από επιθετικό. Δε διαρρέουν πολλά, ωστόσο ανακοίνωση μπορεί να προκύψει ανά πάσα στιγμή. Οι τελευταίες πληροφορίες έκαναν λόγο για δύο περιπτώσεις που βρίσκονται κοντά σε συμφωνία και άλλες 4-5 που απορρίφθηκαν.

Διαβάστε επίσης – Δεν αλλάζει η πρόθεση…

Από εκεί και πέρα, ανοιχτό παραμένει το μέτωπο με τα συμβόλαια των Χόρχε Ενρίκεζ και Μάρκο Μότα. Ο πρώτος ήταν γραμμένος στο ρόστερ και έχει διαγραφεί, την ίδια ώρα που γίνοντα προσπάθειες για λύση του συμβολαίου του. Όσον αφορά τον Ιταλό, δεν ήταν γραμμένος στη λίστα, ωστόσο δεν έχει ακόμη βρεθεί η χρυσή τομή για λύση της συνεργασίας του με την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Τέλος, προέκυψε χτες και η αποχώρηση του Μάριου Καμπανελλά, μέλος του Δ.Σ και Εκτελεστικός Διευθυντής. Όπως πληροφορούμαστε, η πρόθεση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι η άφιξη νέου προσώπου για να αναλάβει τις αρμοδιότητες που είχε ο Καμπανελλάς. Οπόταν μπαίνει και αυτό στην ατζέντα των υπευθύνων…

Διαβάστε επίσης – Τέλος και επίσημα ο Μάριος Καμπανελλάς