Home TOP NEWS Προσοχή για να μην ζήσουμε ξανά… εφιάλτη

Προσοχή για να μην ζήσουμε ξανά… εφιάλτη


Δύσκολα ξεχνιέται η ντροπή που ζήσαμε τον πρώτο γύρο απέναντι στον επόμενο μας αντίπαλο και μάλιστα στο γήπεδο μας. Η Πάφος είχε τότε σκοράρει εναντίον της ομάδας μας 4 γκολ σε διάστημα 8 λεπτών και γύρισε το παιχνίδι από 2-0 σε 2-4, πανηγυρίζοντας την νίκη. Μόνο με εφιάλτη μπορεί να χαρακτηριστεί το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ασφαλώς η απόδοση της Πάφου σε εκείνο το παιχνίδι ευθύνεται στην ανυπαρξία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μετά το 2-0. Η άμυνα έμπαζε από παντού και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που είδαμε. Αυτό μπορεί να συμβεί στο οποιοδήποτε παιχνίδι αν το επιτρέψεις και ισχύει για όλες τις ομάδες, γι’ αυτό και χρειάζεται προσοχή. Η άμυνα της ομάδας δεν είναι και το δυνατό της όπλο και ας ελπίσουμε να σταθεί καλά στο Παφιακό.

Από εκεί και πέρα, καμιά σχέση δεν έχει το παιχνίδι που έρχεται με αυτό του πρώτου γύρου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ τότε βρισκόταν σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση, χωρίς προπονητή και σε τεταμένο κλίμα. Οι συνθήκες είναι σαφώς καλύτερες τώρα και η ομάδα διαθέτει όλα όσα χρειάζεται για να πάρει το σημαντικό διπλό.