Home TOP NEWS Θέλει ακόμη βελτίωση σε αυτόν τον τομέα

Θέλει ακόμη βελτίωση σε αυτόν τον τομέα


Αν είναι κάτι που θα λέγαμε ότι εξακολουθεί να υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, αυτό θα ήταν η ευκολία με την οποία δέχεται γκολ φέτος η ΟΜΟΝΟΙΑ. Αναμφίβολα, το πιο πάνω γεγονός δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την όποια προσπάθεια κάνει για ανάκαμψη, και βάζει εμπόδια στην διεκδίκηση των θετικών αποτελεσμάτων.

Ας μιλήσουμε όμως με νούμερα. Η ομάδα μας έχει δώσει 17 παιχνίδια μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και έχει δεχτεί 21 γκολ. Ως εκ τούτου, δέχεται κατά μέσο όρο κάτι περισσότερο από 1,2 γκολ ανά παιχνίδι. Αυτό σημαίνει ότι για να πάρει την νίκη χρειάζεται δύο γκολ ανά αγώνα, κάτι που ασφαλώς δεν πετυχαίνει, αφού έχουμε αρνητικό συντελεστή τερμάτων (19 γκολ υπέρ, 21 κατά).

Με τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο, η ΟΜΟΝΟΙΑ σε δεκατρία ματς (συμπεριλαμβανομένων αυτών του κυπέλλου) έχει δεχτεί 13 γκολ, ένα γκολ δηλαδή ανά παιχνίδι. Στατιστικά φαίνεται μια βελτίωση, ωστόσο το πρόβλημα παραμένει. Η ομάδα πρέπει να βελτιώσει την ανασταλτική της λειτουργία, ή αν θέλετε να μειώσει με οποιονδήποτε τρόπο τα γκολ που δέχεται.

Αυτό θα κάνει το έργο της πιο εύκολο στην προσπάθεια που κάνει για ευρωπαϊκό εισιτήριο και οπωσδήποτε θα πάρει περισσότερα θετικά αποτελέσματα στην συνέχεια.