Home TOP NEWS Θα χρειαστεί το μηδέν πίσω

Θα χρειαστεί το μηδέν πίσω


Τον Απόλλωνα αντιμετωπίζει στις 17:00 (live @OmonoiaNews, Primetel) η ΟΜΟΝΟΙΑ, στον επαναληπτικό της ήττα με 1-0 του Τσιρείου. Το παιχνίδι είναι σαν τελικός για την ομάδα μας, καθώς ο θεσμός προσφέρεται για διάκριση και ίσως στο τέλος να είναι και ο μοναδικός τρόπος για εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Το 1-0 που εξασφάλισε ο Απόλλωνας είναι ένα αρκετά ύπουλο σκορ και θα εξηγήσουμε στις πιο κάτω γραμμές γιατί. Η ομάδα της Λεμεσού με γκολ στο ΓΣΠ, στήνει την ΟΜΟΝΟΙΑ στον τοίχο αφού θα χρειάζεται πλέον 3 γκολ για να προκριθεί. Με δεδομένο ότι το τριφύλλι έχει πρόβλημα στην δημιουργία φάσεων και στο γκολ, αλλά και συνυπολογίζοντας ότι ο Απόλλωνας διαθέτει την καλύτερη άμυνα φέτος, το έργο φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο αν η ομάδα μας δεχτεί γκολ.

Για αυτό είναι που λέμε στον τίτλο ότι θα χρειαστούμε το μηδέν πίσω. Αν και η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι αυτή που θέλει το γκολ, αν αφήσει πολλούς χώρους στην φιλοξενούμενη ομάδα, μάλλον θα το πληρώσει, όπως το πλήρωσε σε άλλα ματς. Σε αντίθετη περίπτωση, όσο διατηρείται το μηδέν παθητικό, οι ποδοσφαιριστές μας θα διεκδικούν πρόκριση μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει στους τραυματίες Χριστοφή, Μανρίκε, Εντρένα και Ζίβετς, στους τιμωρημένους Σοάρες και Γκαφούρ, καθώς επίσης και στους εκτός πλάνων Ενρίκεζ και Γκρίνιτζ.