Home TOP NEWS Ισάξιοι «άσσοι»

Ισάξιοι «άσσοι»


Στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ, οι δύο τερματοφύλακες αγωνίστηκαν από ένα ημίχρονο λόγω του τραυματισμού του Παναγή. Αμφότεροι ωστόσο πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και κράτησαν ανέπαφη την εστία της ομάδας.

Κάνοντας αρχή με τον Κωνσταντίνο, να αναφέρουμε ότι ο Κύπριος πορτιέρο συνέχισε από εκεί που έμεινε στο παιχνίδι με την Ανόρθωση. Κάναμε αναφορά και την προηγούμενη εβδομάδα πως ο Αναστασίου εξέπληξε με την επιλογή να ξεκινήσει βασικό τον Παναγή στο περασμένο παιχνίδι και ο γκολκίπερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τον δικαίωσε περίτρανα. Στο χθεσινό αγώνα με την ΑΕΛ συνέχισε στον ίδιο καλό ρυθμό και για όσο αγωνίστηκε είχε θετικό πρόσημο και κράτησε το μηδέν. Φάνηκε πολύ άτυχος ωστόσο καθώς στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου τραυματίστηκε και μετά την ανάπαυλα αντικαταστάθηκε.

Τη θέση του Παναγή στο δεύτερο ημίχρονο πήρε ο Τόμας Μεχίας, που αποτελεί από την αρχή της σεζόν τη βασική επιλογή στον «άσσο». Ο Ισπανός πορτιέρο αντικατέστησε επάξια τον Κωνσταντίνο και είχε επίσης μια πολύ καλή παρουσία. Για τον Μεχίας ήταν ακόμη πιο δύσκολο το έργο καθώς μπήκε στο β’ μέρος και εκεί που η ΑΕΛ πίεζε για να σκοράρει. Αυτό δεν έγινε καθώς ο γκολκίπερ της ομάδας μας στάθηκε επάξια στα καθήκοντα του και κράτησε την εστία του ανέπαφη.

Θετική παρουσία και από τους δύο πορτιέρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ελπίζουμε να συνεχίσουν έτσι. Έδειξαν πάντως αμφότεροι ότι η ομάδα μας διαθέτει δύο αξιόλογες επιλογές στη θέση του τερματοφύλακα.