Home TOP NEWS Κάνουν «κλικ» τα μπακ…

Κάνουν «κλικ» τα μπακ…


Πολύ καλή ήταν η παρουσία των δύο ακραίων μπακ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ. Μαυρίας και Μανρίκε τα πήγαν περίφημα στις θέσεις που αγωνίστηκαν και βοήθησαν αρκετά στο να φτάσει η ομάδα στο πολυπόθητο τρίποντο.

Κάνοντας αρχή με τον δεύτερο, να αναφέρουμε ότι ο Ισπανός ποδοσφαιριστής προερχόταν από μεγάλο διάστημα αποχής λόγω τραυματισμού, ωστόσο αυτό δεν τον επηρέασε στο να παρουσιάσει ένα πολύ καλό πρόσωπο. Όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι με την Ανόρθωση έτσι και χθες με την ΑΕΛ, ο Μανρίκε ήταν σωστότατος στα αγωνιστικά του καθήκοντα και δικαιώνει τον προπονητή του για την επιλογή. Μετά τη φυγή Λόπεζ, η επικρατέστερη επιλογή ήταν ο Πρέτσε (που παρεμπιπτόντως δεν είναι η φυσική του θέση) ωστόσο ο Κροάτης έλειπε λόγω καρτών κόντρα στην Ανόρθωση και βρήκε άξιο αντικαταστάτη. Ουσιαστικά με τις θετικές του παρουσίες ο Μανρίκε φαίνεται να κερδίζει αυτός την βασική επιλογή του αριστερού μπακ και ευχόμαστε να συνεχίσει έτσι.

Όσον αφορά τον Μαυρία, ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι αγωνίστηκε σε μια θέση που δεν αγωνίζεται συχνά, αλλά τα πήγε περίφημα. Ο Χάρης ήταν από τους διακριθέντες της αναμέτρησης κυρίως για το πάθος και την αποφασιστικότητα που έδειξε. Δείχνει για την ώρα να αντικαταστάει επάξια τον Λόρα, παρόλο που δεν είναι η φυσική του θέση. Ο Γιάννης Αναστασίου βλέποντας τον Μαυρία να στέκεται αρκετά καλά στη θέση του δεξιού μπακ, σίγουρα θα δείχνει ανακουφισμένος. Ας ελπίσουμε ότι ο Ελλαδίτης θα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και να αποτελέσει μια επιπλέον επιλογή για την εν λόγω θέση.

Πλέον μπαίνουμε σε συνεχόμενους αγώνες ντέρμπι και ο δείχτης δυσκολίας θα είναι μονίμως υψηλός. Οι δύο εν λόγω ποδοσφαιριστές που γίνεται αναφορά το άρθρο χρειάζεται να συνεχίσουν έτσι και γενικώς να βελτιώνονται παιχνίδι με παιχνίδι, ούτως ώστε να βοηθήσουν την ομάδα να ανέβει και ψυχολογικά και βαθμολογικά.