Home TOP NEWS Match Report: Νίκη με καλή εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΛ

Match Report: Νίκη με καλή εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΛ


Σημαντική νίκη για την ΟΜΟΝΟΙΑ, η οποία επικράτησε με 2-0 της ΑΕΛ και μπήκε στο πρώτο γκρουπ. Η ομάδα μας ήταν πολύ καλύτερη και πήρε μια δίκαιη νίκη με καλή εμφάνιση. Σκόρερ και των δύο τερμάτων ο Ραμίρεζ.

Α’ Ημίχρονο

Με αργό ρυθμό ξεκίνησε το παιχνίδι, με την πρώτη φάση να έρχεται στο 19′ με ένα ακίνδυνο σουτ του Αντόνια που πέρασε εκτός. Με ένα παρόμοιο τρόπο αλλά εντός περιοχής ολοκλήρωσε άλλη μια φάση η ΑΕΛ, με τον Τεισέιρα από κοντά να στέλνει την μπάλα πολύ ψηλά από καλό σημείο. Στο 25′ η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπάθησε να απαντήσει, με κεφαλιά του Ραμίρεζ μετά από κόρνερ να περνά αρκετά έξω. Στο 29′ ο Κατελάρης επέστρεψε λανθασμένα προς τα πίσω και έδωσε την ευκαιρία στον Μακρή να σουτάρει αμαρκάριστος, στέλνοντας ωστόσο την μπάλα άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ατζαγκούν έδωσε στον Γκόμεθ και αυτός γύρισε στον αμαρκάριστο Τζιωνή στην περιοχή, που βρήκε άτσαλα την μπάλα και την έστειλε πλάγιο. Στο 36′ ο Ραμίρεζ εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα της ΑΕΛ και έκανε υποδειγματικό πλασέ και άνοιξε το σκορ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε τα πάνω της και στο 41′ ο Βύντρα απείλησε με το κεφάλι, με τον Τεσέιρα να διώχνει στη γραμμή, ενώ με πλασέ ο Ραμίρεζ στο 43′ δοκίμασε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας μας, με τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ να αποκρούει. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο ματς.

Β’ Ημίχρονο

Η πρώτη καλή στιγμή άνηκε στην ΟΜΟΝΟΙΑ, με τον Κολοβό να περνά 3 αμυντικούς και να πλασάρει, πάνω στον αντίπαλο πορτιέρο ωστόσο. Η ΑΕΛ στο 59′ δοκίμασε να απειλήσει με κεφαλιά του Μυτίδη, η οποία ωστόσο δεν ανησύχησε τον Τόμας Μεχίας αφού πέρασε άουτ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ απάντησε στο 60′ με μια μεγάλη φάση. Η μπάλα έφτασε στον Τζιωνή από σπόντα, με τον μικρό να πλασάρει έξω από ευνοϊκή θέση. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στην επόμενη της φάση, με τον Ραμίρεζ να παίρνει το ριμπάουντ από την απόκρουση του τερματοφύλακα της ΑΕΛ στο πλασέ του Ατζγκούν και να κάνει το 2-0. Η ΑΕΛ δοκίμασε να απαντήσει, ωστόσο ένα πλασέ στο 65′ αποκρούστηκε εύκολα από τον Μεχίας. Η ομάδα μας προσπάθησε για 3ο γκολ, ωστόσο ο Κολοβός γλίστρησε και έστειλε την μπάλα ψηλά πάνω από τα δοκάρια. Στο 88′ ο Μεχίας έκανε σπουδαία απόκρουση σε γυριστό του Μακρή εντός περιοχής, ενώ ένα λεπτό νωρίτερα ακυρώθηκε ορθά γκολ του Κατελάρη για οφσάιντ.

Συμπερασματικά

Η ΟΜΟΝΟΙΑ σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλύτερη της ΑΕΛ, είχε σωστή συμπεριφορά σε όλα τα άκρα του γηπέδου. Αυτό που έκανε, σε σχέση με το παιχνίδι με Ανόρθωση, ήταν να σκοράρει και μάλιστα δις, και πήρε ένα σημαντικό τρίποντο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι στην εξάδα και θα κυνηγήσει τις πιθανότητες της για Ευρώπη.