Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με… διαφορετική προσέγγιση

Πρόβλεψη ενδεκάδας με… διαφορετική προσέγγιση


Στην Λάρνακα εκστρατεύει σήμερα η ομάδα μας εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση (16:00, live @OmonoiaNews) στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο κομμάτι, το σημερινό παιχνίδι αποτελεί το τελευταίο χαρτί για να έχει ελπίδες η ΟΜΟΝΟΙΑ να προλάβει την κούρσα της εξάδας και η νίκη πρέπει να έρθει πάση θυσία. Ο Γιάννης Αναστασίου καλείται να παρατάξει την ενδεκάδα που θα φύγει με το διπλό για να μείνει η ομάδα ζωντανή στο κυνήγι.

Με αλλαγές αναμένεται η ενδεκάδα της ομάδας μας στον σημερινό αγώνα σε σχέση με τον προηγούμενο απέναντι στη Δόξα. Εικάζουμε ότι θα αλλάξει και ο σχηματισμός και ο Ελλαδίτης κόουτς θα προτιμήσει το 3-5-2. Δεν αποκλείεται πάντως να επιλέξει ξανά το 4-3-2-1.

Άμυνα

Δεδομένος πρέπει να θεωρείται ο Τόμας Μεχίας κάτω από τα δοκάρια. Η τριάδα μπροστά του στην άμυνα θα αποτελείται από τους: Κούσουλο, Βύντρα και Γκαφούρ. Σε περίπτωση που θα επιλεγούν τέσσερις για την άμυνα ο τέταρτος θα είναι ο Μανρίκε που θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ τη θέση του τραυματία Λόρα θα κρατήσει ο Κούσουλος. Απομακρυσμένο είναι το σενάριο να ξεκινήσει βασικός ο Μότα, βάση και των όσων είδαμε στα τελευταία παιχνίδια.

Μεσαία Γραμμή

Με καθαρό εξάρι αναμένεται να παρατάξει τη μεσαία γραμμή ο Ελλαδίτης κόουτς, με τους Λόε και Κατελάρη να διεκδικούν επί ίσης όροις την εν λόγω θέση. Λίγο πιο μπροστά είναι σίγουρος ο Γιόρντι Γκόμεθ, ενώ σε ρόλο δεκαριού αναμένεται να επιλεχθεί ο Σοάρες. Στα φτερά θα βρεθούν οι δύο σκόρερ της τελευταίας αναμέτρησης κόντρα στη Δόξα, Κολοβός από αριστερά και Μαυρίας από δεξιά.

Επίθεση

Ματ Ντάρμπισαιρ και Νταβίντ Ραμίρεζ θα αποτελέσουν ξανά το δίδυμο της επίθεσης. Οι δύο τους καλούνται να δείξουν τον καλό τους εαυτό και να βοηθήσουν την ομάδα στο επιθετικό κομμάτι. Κυρίως για τον Ματ που ευχή όλων μας είναι να θυμίσει την απόδοση που είχε στο περσινό παιχνίδι, όπου με δύο δικά του γκολ έκανε μια μεγάλη ανατροπή.

*Εφόσον ο Αναστασίου επιλέξει και πάλι το 4-2-3-1 ο Μανρίκε θα πάρει τη θέση ενός από τους δύο επιθετικούς, με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να παραμένουν ως έχουν.