Home TOP NEWS Σε ένα γήπεδο με… 18-32!

Σε ένα γήπεδο με… 18-32!


Στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» πάει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ (16:00, live @OmonoiaNews, Cytavision) για να αντιμετωπίσει την Ανόρθωση στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος CYTA. Η ομάδα μας πάει με την πλάτη στον τοίχο και οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέραν της νίκης, μας αφήνει σχεδόν οριστικά εκτός εξάδας (εξαρτάται και τι θα κάνει η Σαλαμίνα στο δικό της παιχνίδι).

Πάντως, η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να πάρει το διπλό σε ένα γήπεδο που σε γενικές γραμμές της πάει. Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για «εξοχικά» και τέτοια, ωστόσο δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι στη χειρότερη περίοδο της ιστορίας μας, τώρα και τα προηγούμενα χρόνια δηλαδή, η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκει τον τρόπο να παίρνει τα τρίποντα στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Η συνολική παράδοση στην έδρα της Κυρίας γράφει 18-32 στις νίκες υπέρ ασφαλώς της ομάδας μας. Ακόμα και την τελευταία πενταετία, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πετύχει 4 διπλά σε σύνολο δέκα αγώνων, ενώ τον ίδιο αριθμό νικών έχει και η Ανόρθωση, με τα υπόλοιπα να τελειώνουν ισόπαλα.

Τελευταία νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, την περσινή σεζόν με 1-2, με δύο κεφαλιές του Ματ Νταρμπισάϊαρ που γύρισε τον αγώνα μόνος στα τελευταία πέντε λεπτά του παιχνιδιού.

Τα πιο πάνω ασφαλώς και δεν παίζουν μπάλα, γι’ αυτό και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για το διπλό.