Home TOP NEWS Σειρά του…

Σειρά του…


Μεγάλη ικανοποίηση έφερε στο οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ η ανεβασμένη διάθεση του Ραμίρεζ καθώς επίσης και αποτελεσματικότητα του στο σκοράρισμα. Η ομάδα μας έχει ανάγκη τις καλές αποδόσεις των επιθετικών της και πλέον σειρά παίρνει ο Ματ Ντάρμπισαιρ.

Δεν χωράει ίχνος αμφιβολίας η ποιότητα του Άγγλου ποδοσφαιριστή και αυτό είναι ξεκάθαρο. Άλλωστε οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους και ο Ματ πολύ απλά αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του Πρωταθλήματος τις τελευταίες δύο σεζόν. Φέτος όμως δεν κινείται στα ίδια νούμερα και μέχρι τώρα κατέγραψε μοναχά ένα τέρμα στο Πρωτάθλημα. Για να λέμε την αλήθεια φέτος ειδικά ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς, κάτι που δεν του επέτρεψαν να πιάσει ρυθμό. Πλέον επανήλθε και βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του προπονητή του και είναι έτοιμος να θυμίσει τον παλιό καλό του εαυτό. Εξάλλου μπαίνουμε σε μια σειρά από συνεχόμενα ντέρμπι και αν κάποιος στο υφιστάμενο ρόστερ ξέρει καλά πως να τα διαχειριστεί, αυτός είναι ο Ντάρμπισαιρ.

Οι δυο τους έδειξαν ότι μπορούν να συνυπάρξουν μαζί στην ενδεκάδα και δεν είναι απαραίτητο κάποιος να μείνει στον πάγκο. Ας ελπίσουμε με το ανέβασμα του Ραμίρεζ να ακολουθήσει αυτό του Ματ και αμφότεροι να δώσουν όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς στην ΟΜΟΝΟΙΑ, με τα τέρματα τους.