Home TOP NEWS Επανέλαβε το κακό πρόσωπο

Επανέλαβε το κακό πρόσωπο


Το κακό της πρόσωπο επανέλαβε στο χθεσινό παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ και μοιραία δέχθηκε την ήττα με 3-1 από τον Απόλλωνα. Η ομάδα μας δεν έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και πραγματοποίησε νέο πισωγύρισμα με την παρουσία της στο «Τσίρειο».

Σημείο αναφοράς ήταν τις τελευταίες δύο εβδομάδες η αγωνιστική άνοδος της ομάδας μας. Πάνω που λέγαμε ότι βρήκαν ρυθμό οι ποδοσφαιριστές και είχαν ευκαιρία να υπερκαλύψουν το χαμένο έδαφος, θύμισαν και πάλι τον κακό τους εαυτό στο χθεσινό αγώνα και γνώρισαν την ήττα. Ουσιαστικά η ΟΜΟΝΟΙΑ πετάει στον κάλαθο των αχρήστων τη βελτίωση που έδειξε στα τελευταία παιχνίδια και είναι σαν να μην έκανε απολύτως τίποτα. Ο σκοπός ήταν η ομάδα να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και να έπαιρνε και αποτελέσματα. Αυτό δεν έγινε χθες κόντρα στον Απόλλωνα και το τριφύλλι έκανε άλλο ένα πισωγύρισμα στη φετινή χρονιά.

Από τη στιγμή που η ομάδα δεν μπορεί να κάνει ένα σερί νικών, δεν έχει το δικαίωμα να ελπίζει σε πολλά φέτος. Σίγουρα δεν τελειώνει τη χρονιά η χθεσινή ήττα, όμως είναι άλλη μια αποτυχία φέτος που έρχεται να προστεθεί μέσα στις πολλές και επιπλέον, κρατά την ΟΜΟΝΟΙΑ μακριά από τον στόχο της.