Home TOP NEWS Η Εθνική, το συμβόλαιο και το… Αποέλ

Η Εθνική, το συμβόλαιο και το… Αποέλ


Πρόσωπο της εβδομάδας είναι ο Δημήτρης Κολοβός, καθώς σκόραρε το πρώτο του αλλά και καθοριστικό γκολ με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος και έγινε αποδέκτης πολλών συγχαρητηρίων. Από την άλλη είναι και το θέμα για το συμβόλαιο του με την ΟΜΟΝΟΙΑ και έτσι υπάρχει πολλή συζήτηση, εδώ και μέρες, γύρω από τον Ελλαδίτη ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης – «Κλείστε τον εχτές»

Καλό θα είναι όμως, για την ώρα, αυτά να μείνουν στο περιθώριο και ο Κολοβός να παραμείνει συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την ομάδα μας και το επερχόμενο ντέρμπι με το Αποέλ. Ήδη από σήμερα ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και το μυαλό του πρέπει να είναι αποκλειστικά στο «αιώνιο» του Σαββάτου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να πηγαίνει στον αγώνα χωρίς ξεκάθαρο στόχο, αλλά όταν μιλάμε για ένα τέτοιο ντέρμπι τα κίνητρα αυτομάτως γίνονται πολλά. Γι’ αυτό και ο Κολοβός, αλλά και όλοι οι ποδοσφαιριστές, πρέπει να αφοσιωθούν στο παιχνίδι με το Αποέλ και στο πως θα καταφέρουν να αποσπάσουν το τρίποντο.

Διαβάστε επίσης – Μήνυμα στη διοίκηση από… Κολοβό!

Σίγουρα έφερε αρκετή ικανοποίηση η παρουσία του Δημήτρη με την Εθνική του ομάδα, ωστόσο ζητούμενο είναι η συνέχεια, σε κάθε παιχνίδι το οποίο αγωνίζεται. Όσον αφορά το θέμα με το συμβόλαιο, αναμένονται ανά πάση στιγμή να προκύψουν νεότερα, ωστόσο όσο είναι ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, η σκέψη του πρέπει να είναι στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Διαβάστε επίσης – Τι ισχύει για Κολοβό και οι 100 000 ευρώ της Μέχελεν