

Στις 18:00 είναι ορισμένο να ξεκινήσει το ματς μεταξύ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και της ΑΕΛ, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της β φάσης του Πρωταθλήματος. Οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού πρέπει να αποδείξουν ότι δικαιούνται μια θέση στο ρόστερ της επόμενης σεζόν και ο μόνος τρόπος να το κάνουν είναι να κυνηγάνε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι.
Η εξέλιξη της αναμέτρησης:









![ΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ Ε.15 | Χριστόφορος Χριστοφόρου: «ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο» [BINTEO]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/OlaPrasina.E15-ChristoforosChristoforou-300x194.jpg)
![Ατάκα για Μασούρα: «Είναι ένα κεφάλαιο μόνος του… σαν ένα μικρό παιδί» [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/FIesta-Paiktes-2026NIC_3552-100x75.jpg)


![Μεξικανός επιθετικός ξεσπά σε κλάματα αφού σκοράρει ένα γκολ [ΒΙΝΤΕΟ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/06/Jimenez-100x75.webp)





