Home TOP NEWS Post Game: Απογοητευτική…

Post Game: Απογοητευτική…


Απογοητευτική η εμφάνιση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κόντρα στον Απόλλωνα, με την ήττα να έρχεται φυσιολογικά. Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα 12 λεπτά της αναμέτρησης, η ομάδα μας δεν κατέβηκε ποτέ στο γήπεδο.

Από που να αρχίσουμε και τι να σχολιάσουμε; Ο Απόλλωνας έβγαζε επίθεση και έκανε φάση όποτε ήθελε, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να παρακολουθεί. Η μάχη του κέντρου χάθηκε νωρίς, η ομάδα της Λεμεσού έλεγχε απόλυτα το ματς και ανανέωνε συνεχώς επιθέσεις μέχρι να φτάσει σε 3 γκολ και να τελειώσει τον αγώνα. Ακόμα και όταν η ομάδα μας μείωσε σε 3-1, ο Απόλλωνας σαν σε προπόνηση έφτιαξε άλλες 3-4 μεγάλες ευκαιρίες ως απάντηση στη μείωση του σκορ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έμπαζε από παντού: από το κέντρο, από τα πλάγια, από μπαλιές πίσω από την άμυνα, από σέντρες στην περιοχή. Ο Απόλλωνας έβγαλε φάσεις με όλους τους πιθανούς τρόπους. Στο επιθετικό μισό, η ομάδα μας ήταν προβλέψιμη με αργή ανάπτυξη και χωρίς λύσεις στην ανασταλτική λειτουργία του Απόλλωνα. Δύο στιγμές έπαιξε όλες κι όλες γρήγορα το τριφύλλι και έφτιαξε μια μεγάλη φάση με τον Ατζαγκούν, ενώ στην άλλη σκόραρε.

Βλέποντας τη γενική εικόνα όλης της χρονιάς, ασφαλώς και δεν περιμέναμε να είναι εύκολο το έργο απέναντι στον Απόλλωνα. Ωστόσο, άλλο να χάσεις ενώ έχεις παλέψει το παιχνίδι, κι άλλο να μην πατήσεις ποτέ το χορτάρι…

Διαβάστε τα ρεπορτάζ του αγώνα:

Γ. Αναστασίου: «Τα λάθη σε τέτοιο επίπεδο κοστίζουν και σήμερα κάναμε πολλά»

Match Report: Κακή εμφάνιση και ήττα στο Τσίρειο

Στιγμιότυπα: Απόλλων-ΟΜΟΝΟΙΑ

Α. Δημητρίου: «Δίκαιη η νίκη του Απόλλωνα»