Home TOP NEWS Match Report: Κακή εμφάνιση και ήττα στο Τσίρειο

Match Report: Κακή εμφάνιση και ήττα στο Τσίρειο


Η ΟΜΟΝΟΙΑ πραγματοποιώντας μια κακή εμφάνιση γνώρισε την ήττα με 3-1 από τον Απόλλωνα για την πρώτη αγωνιστική των playoff. Ο Απόλλωνας άνοιξε στο σκορ στο 13′ με τον Ζελάγια, διπλασίασε τα τέρματα του με τον Σαρδινέρο στο 37′ που έγραψε το 2-0 και ο Παπουλής στο 58′ με πέναλτι σημείωσε το 3-0. Σκόρερ για την ομάδα μας ο Νταβίντ Ραμίρεζ στο 74′ που σημείωσε το 3-1.

Α’ Ημίχρονο 

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν αυτή που έφτιαξε την πρώτη καλή στιγμή, με τον Κολοβό να στέλνει την μπάλα στην εξωτερική μεριά των δικτύων στο 11′. Το τριφύλλι στο αμέσως επόμενο λεπτό έφτιαξε νέα καλή στιγμή, με τον Ατζαγκούν από το ύψος του πέναλτι να σουτάρει λίγο έξω. Ο Απόλλωνας δυστυχώς βρήκε το γκολ στην πρώτη του φάση, με τον Ζελάγια να κάνει ανενόχλητος την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ και να ανοίγει το σκορ στο 13′. Ακολούθησε ένα καταιγιστικό τετράπλατο για τον Απόλλωνα, ο οποίος έχανε τη μια φάση μετά την άλλη. Στο 15′ ο Φακούντο Περέιρα πλάσαρε εντός περιοχής, με τον Μεχίας να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ. Στην εκτέλεση του, η ομάδα της Λεμεσού κέρδισε νέο κόρνερ, από το οποίο προήλθε τεράστια φάση για τον Απόλλωνα, με τον Γκόμεθ να διώχνει σε κόρνερ πάνω στη γραμμή. Στην εκτέλεση του, ο Ζελάγια έστειλε την μπάλα έξω με το κεφάλι, με τον Μεχίας να πραγματοποιεί άστοχη έξοδο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ συνήλθε προσωρινά και απάντησε, με τον Ραμίρεζ στο 17′ να δοκιμάζει από πολύ πλάγια θέση, με τον Βάλε να αποκρούει σε κόρνερ. Στο 30′ ο Απόλλωνας απάντησε εκ νέου, με τον Βασιλείου να δοκιμάζει πολύ δυνατό σουτ από πλάγια θέση, το οποίο πέρασε ελάχιστα έξω. Ο ρυθμός ακολούθως έπεσε και φτάνοντας στο 37′ ο Μαυρίας έκανε κακό διώξιμο, ο Παπουλής πήρε μπάλα και έφευγε με προϋποθέσεις, με τον Ελλαδίτη να τον σταματά και να δέχεται σωστή κάρτα. Στο 37′ ο Απόλλωνας κέρδισε φάουλ. Εκτελέστηκε, νέα αδράνεια στην άμυνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ο Σαρδινέρο σκοράρει με τακουνάκι σαν σε προπόνηση έγραψε το 2-0. Το ημίχρονο έκλεισε με σχετική πίεση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Β’ Ημίχρονο

Με αργό ρυθμό ξεκινά το β μέρος, όπου στο 51΄ο Μεχίας αποκρούει σε κόρνερ πλασέ του Φακούντο. Στο 53′ ο Απόλλωνας κερδίζει φάουλ λίγο έξω από την περιοχή του. Ο Κατελάρης χρεώνεται το φάουλ στον Χάμπο Κυριάκου. Στο 54′ σουτ του Ζελάγια από δύσκολη θέση, πολύ ψηλά η μπάλα. Στο 57′ ο Αναστασίου ανακατεύει την τράπουλα. Μέσα ο Νταμπιράϊαρ, έξω ο Κολοβός. Με δύο επιθετικούς πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ραμίρεζ και Ματ στην αιχμή του δόρατος. Αλλάζει ο σχηματισμός σε 4-4-2 το πιο πιθανόν, με Ατζαγκούν να περνά πλάγια. Αμέσως μετά στο 58′ ο Κατελάρης κάνει το μαρκάρισμα στον Σαρδινέρο. Λάθος από τον Κατελάρη στο χώρο του κέντρου και στη συνέχεια ανατρέπει τον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα και πέναλτι για τους Λεμεσιανούς. Ο Παπουλής γράφει το 3-0 από τα 11 βήματα. Φτάνοντας στο 61′ ενα λάθος που έγινε στα καρέ του Απόλλωνα, δεν μπόρεσε ούτε τώρα η ΟΜΟΝΟΙΑ να πάρει κάτι από τη φάση με τον Νταρμπισάιρ να δίνει πισω την μπάλα σε αντίπαλο. Στο 66′ μεγάλη στιγμή για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Ματ έδωσε στον εντελώς μόνο Ατζαγκούν, ο οποίος φάτσα με τον Βάλε και από εξαιρετική θέση, στέλνει την μπάλα στα ουράνια… Στο 68′ κόρνερ μετά από προβολή του Ραμίρεζ για τον Απόλλωνα φέρνει κεφαλιά του Σπόλιαριτς που καταλήγει πολύ έξω και δεν ανησυχεί τον Μεχίας. Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα αλλάζουν πάσες στο χαλαρό το τελευταίο δίλεπτο. Στο 73′ μέσα ο Μόντες, έξω ο Ατζαγκούν και φτάνουμε στο 74′ όπου ο Ραμίρεζ πήρε όμορφη πάσα από τον Γκόμεθ που έκλεψε και σκόαρε με υποδειγματικό πλασέ για το 3-1. Στο 77′ ο Απόλλωνας μετά από φάση διαρκείας έφτασε κοντά στο 4ο γκολ αλλά ο Μεχίας είπε οχι μετά από διπλή απόκρουση. Στο 84′ η ΟΜΟΝΟΙΑ ολοκληρώνει τις αλλαγές της, έξω ο Τζιωνής, μέσα ο Σοάρες. Στο 86′ αποκρούει ο Βάλε μακρινό σουτ του Γκόμεθ. Μαζεύει σταθερά ο πορτιέρο του Απόλλωνα. Στο 90′ ο Σοάρες δέχτηκε κίτρινη κάρτα. Τα υπόλοιπα λεπτά κύλησαν αργά και αδιάφορα μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Συμπερασματικά
Η ΟΜΟΝΟΙΑ σήμερα ήταν κακή. Μια κακή ημέρα για όλους τους ποδοσφαιριστές που αν εξαιρέσουμε τα λίγα πρώτα λεπτά του αγώνα, δεν κατάφεραν σε κανενα σημείο να μπουν στο ρυθμό του αγώνα. Το χειρότερο σήμερα για την ομάδα μας είναι πως υπήρξε παραίτηση της προσπάθειας στα μέσα του αγώνα. Δεν ήμασταν καλοί. Δεν μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο.