Home TOP NEWS Αλλάζει τις επιλογές του;

Αλλάζει τις επιλογές του;


Οι εμφανίσεις μας στα παιχνίδια που προηγήθηκαν δεν ήταν άσχημες. Τόσο στο παιχνίδι με το Αποέλ όσο και σε αυτό με την ΑΕΚ υπήρξαν διαστήματα στα οποία επιβάλαμε το παιχνίδι μας. Μπορεί να μην δημιουργήσαμε πολλές φάσεις για γκολ όμως κρατήσαμε μπάλα και προσπαθήσαμε να επιτεθούμε με καλή οργάνωση. Αυτό το καλό διάστημα θέλει ο προπονητής μας να το δει σε μεγαλύτερη διάρκεια αύριο.

Ενδέχεται να υπάρξουν διαφοροποιήσεις στην εντεκάδα. Πολύ πιθανόν να μείνει εκτός ο Ατζαγκούν με τη θέση του να διεκδικούν οι Ζίβετς και Μόντες. Ίσως και ο Παναγή να επιλεγεί αύριο ύστερα από αρκετό καιρό στο αρχικό σχήμα ενώ δεν αποκλείεται ο Ελλαδίτης να δώσει ξανά ευκαιρία στον Ματ Ντάρμπισάιρ.

Δεν έχει πληθώρα επιλογών ο προπονητής όμως θεωρείται καλή ευκαιρία γι’ αυτόν να δώσει, σε αυτό το τελευταίο στάδιο της σεζόν, τη δυνατότητα σε παίκτες με μειωμένο χρόνο συμμετοχής να αγωνιστούν. Στο προηγούμενο παιχνίδι η ομάδα μας τέθηκε οριστικά εκτός στόχων και έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα θα είναι καλό να δούμε αγωνιζόμενους και κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές.