Home TOP NEWS Μας έχει πάρει τον αέρα…

Μας έχει πάρει τον αέρα…


Όσο κι αν μας λυπεί που το λέμε είναι μια πραγματικότητα. O Απόλλων τα τελευταία χρόνια έχει πάρει τον αέρα της ομάδας μας. Ενδεικτικό αυτού και το γεγονός ότι και στη φετινή χρονιά η ομάδα της Λεμεσού μετράει τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια με την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Μάλιστα η μοναδική φορά που δεν χάσαμε φέτος ήταν στο ΓΣΠ για το κύπελλο. Εκείνη η ισοπαλία ήταν άνευ ουσίας αφού αποκλειστήκαμε. Στο πρωτάθλημα μας κέρδισαν με 0-2 στο ΓΣΠ και 2-1 και 3-1 στο Τσίρειο. Αν εξαιρέσουμε την περσινή μας νίκη σε εκείνο το αδιάφορο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει να κερδίσει τον Απόλλωνα από τις 14 Απριλίου του 2016. Έκτοτε οι «πράσινοι» μετράνε 14 (!) ήττες, 3 ισοπαλίες και μόνο μια νίκη, σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Γενικά τα τελευταία χρόνια η ομάδα μας δυσκολεύεται πάρα πολύ απέναντι στους «κυανόλευκους» της Λεμεσού και σχεδόν πάντα η κατάληξη είναι αρνητική.

Με όλα τα παραπάνω να ισχύουν, αυτομάτως το αυριανό παιχνίδι δίνει στους παίκτες και ένα επιπλέον κίνητρο, να καταφέρουν να αλλάξουν αυτή την αρνητική παράδοση που έχει δημιουργηθεί.