Home TOP NEWS Match Report: Τραγική εμφάνιση και ήττα

Match Report: Τραγική εμφάνιση και ήττα


Η ΟΜΟΝΟΙΑ πραγματοποιώντας μια τραγική εμφάνιση, γνώρισε την ήττα με 0-2 στο ΓΣΠ από τον Απόλλωνα, σε αγώνα για την 6η αγωνιστική των playoffs. Οι παίκτες του Αναστασίου δεν παρουσιάστηκαν ποτέ στο παιχνίδι και μοιραία δέχθηκαν άλλη μια ήττα, τη 12η για φέτος.

Α’ ημίχρονο

Με το καλημέρα της αναμέτρησης ο Απόλλωνας άνοιξε το σκορ με τον Ζελάγια στο 6ο λεπτό. Έπειτα από μια κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας, ο παίκτης των φιλοξενουμένων βρέθηκε φάτσα με τον Παναγή και δεν λάθεψε για το 0-1. Η συνέχεια στον αγώνα ήταν πολύ ανιαρή με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται να δημιουργούν φάσεις. Ο Απόλλωνας βολευόταν με το υπέρ του προβάδισμα και η ομάδα μας αδυνατούσε να κάνει παιχνίδι. Η επόμενη φάση μετά το τέρμα ήρθε στο 39′ και ήταν και πάλι για την ομάδα της Λεμεσού, με τον Στυλιανού να επιχειρεί το σουτ λίγο έξω από την περιοχή, ωστόσο η μπάλα έφυγε αρκετά ψηλά άουτ. Πανομοιότυπη φάση ένα λεπτό αργότερα, με τον Σκέμπρι εντός περιοχή πλασάρει, με την μπάλα να κοντράρει στον Βύντρα και να απομακρύνεται. Αυτές ήταν όλες κι όλες οι φάσεις, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να ολοκληρώνει το πρώτο μέρος χωρίς ευκαιρία.

Β’ ημίχρονο

Η πρώτη φάση στο δεύτερο μέρος ήταν για την ΟΜΟΝΟΙΑ, πρώτη και στο παιχνίδι, με τον Μαυρία να σεντράρει στο 53ο λεπτό για τον Κολοβό, ο οποίος επιχείρησε το ανάποδο, ωστόσο η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ. Φάση πήγε να δημιουργηθεί στο 57′, έπειτα από γύρισμα του Κολοβού στα αριστερά και εντός περιοχής, με τον Βάλε να σηκώνει ψηλά το χέρι του και να μαζεύει δύσκολα. Στο 59ο λεπτό ωστόσο ο Απόλλωνας πέτυχε και δεύτερο γκολ. Ο Πέδρο γύρισε στην περιοχή με τον Ψύχα να κατεβάζει, να γυρίζει και να σκοράρει σαν σε προπόνηση, μετά από παιδική αντίδραση από την άμυνα της ομάδας μας. Στο 63′ ο Σκέμπρι επιχείρησε βολέ εντός περιοχής, με τη μπάλα να περνά ψηλά άουτ. Ένα λεπτό αργότερα είχαμε την καλύτερη φάση της ομάδας μας στο παιχνίδι, με τον Χαραλάμπους από δεξιά να γυρίζει στον Γκόμεθ, ο οποίος με σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ. Καλή προϋπόθεση στο 67ο λεπτό, με τον νεαρό Χαραλάμπους, μετά από όμορφη προσπάθεια έκανε το πλασέ, με την μπάλα να κοντράρει και να φεύγει σε κόρνερ. Στο 69′ ο Σκέμπρι από τα πλάγια εντός περιοχής και σε ευνοϊκή θέση, έκανε το πλάσε, χλιαρό ωστόσο με τον Παναγή να μαζεύει. Στο 72ο λεπτό ο Ματ έκανε ένα καλό σουτ με το αριστερό, εκτός περιοχής, με τον Βάλε να αποκρούει. Σαν να μην έφταναν αυτά, ένα λεπτό αργότερα η ομάδα μας έμεινε με παίκτη λιγότερο, μετά τη δεύτερη κίτρινη που δέχθηκε ο Σοάρες για φάουλ στο χώρο του κέντρου. Στο 77′ μετά την εκτέλεση κόρνερ του Γκόμεθ, ο Βύντρα πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να παίρνει υψηλή τροχιά και στην προσπάθεια του Βάλε να διώξει, κτύπησε και στο δοκάρι η μπάλα και στη συνέχεια μάζεψε. Δύο λεπτά αργότερο, ο Γκόμεθ επιχείρησε δυνατό σουτ από μακριά, με τον πορτιέρο του Απόλλωνα να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ. Στο 81′ ο Κολοβός δοκίμασε το πόδι του από πλάγια με την προσπάθεια να καταλήγει έξω, περνώντας δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Βάλε. Δύο λεπτά μετά, και πάλι ο Κολοβός, βγήκε τετ α τετ με τον Βάλε με νικητή το δεύτερο, ενώ στη συνέχεια η μπάλα πήγε στον Γκόμεθ που σούταρε έξω από το ύψος της μεγάλης επανορθωτικής. Δυνατό σουτ από τον Ζελάγια στο 86ο λεπτό, με τον Παναγή να αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ. Αυτή ήταν η τελευταία φάση στον αγώνα.

Συμπερασματικά

Πέραν από το αρνητικό σερί κόντρα στον Απόλλωνα, το οποίο συνεχίζεται, το πιο σημαντικό κίνητρο για σήμερα ήταν οι ποδοσφαιριστές να αποδείξουν εάν αξίζουν να παραμείνουν και του χρόνου. Η εμφάνιση σήμερα ήταν τραγική, πιθανόν η χειρότερη φέτος, και ίσως σημαίνει πολλά για το τι έρχεται το ερχόμενο καλοκαίρι όσο αφορά τις μεταγραφές…