Home TOP NEWS Αξιολογείται η περίπτωση του Τόμας Ντολ

Αξιολογείται η περίπτωση του Τόμας Ντολ


Το όνομα του 53χρονου Γερμανού προπονητή Τόμας Ντολ τέθηκε όντως ενώπιον της επιτροπής προγραμματισμού και μελετάται.

Τα δεδομένα έχουν ως εξής… ο Ντολ προτάθηκε στην ομάδα μας και είναι μία περίπτωση που αξιολογήθηκε ως μία πολύ καλή λύση για τον πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Με τον Γερμανό ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμη κάποια επαφή σε αντίθεση με κάποιες άλλες περιπτώσεις προπονητών με τους οποίους έχει ήδη ανοίξει δίαυλος επικοινωνίας και η διοίκηση της ομάδας βρίσκεται μαζί τους σε προχωρημένες επαφές.

Αυτή τη στιγμή δεν είναι καθόλου βέβαιο αν θα γίνει κάποια κίνηση για μπει η ομάδα στη διαδικασία των επαφών και των διαπραγματεύσεων με τον Τόμας Ντολ.

Τελευταία ομάδα στην οποία θήτευσε ο Ντολ ήταν το Ανόβερο. Στο παρελθόν εργάστηκε για μία πενταετία στην Φερεντσβάρος. Πέρασε επίσης για ένα χρόνο από την Αλ – Χιλάλ, για ένα χρόνο από την Τουρκική Γκεντζλερμπιρλιγκί και την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Από το Αμβούργο άρχισε η προπονητική του σταδιοδρομία ως προπονητής σε νέους και δεύτερη ομάδα ενώ ηταν στο πηδάλιο της τεχνικής ηγεσίας της πρώτης ομάδας για 3 χρόνια.

Φαίνεται όντως για μία καλή περίπτωση, είναι ένας προπονητής που κουβαλάει εμπειρία σε πάγκους ομάδων από πιο προηγμένα πρωταθλήματα.