Home TOP NEWS Φάνο αγόρι μου… ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΙΩΝΙΑ!!!

Φάνο αγόρι μου… ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΙΩΝΙΑ!!!


Το είχαμε γράψει και τις προηγούμενες μέρες… το γεγονός ότι, ομάδες όπως η ΑΕΚ Λάρνακας, ο Παναθηναικός αλλά και κάποιες άλλες οι οποίες καραδοκούσαν για τον Φάνο και τον εκτιμούσαν ποδοσφαιρικά, κάθε άλλο παρά τυχαίο ήταν.

Η σημερινή εξέλιξη είναι απόλυτα θετική. Ένα δικό μας παιδί μένει στην ΟΜΟΝΟΙΑ για πολλά ακόμη χρόνια και προσβλέπει σε καλύτερες μέρες και πολλές επιτυχίες θέλοντας να γίνει πρωταγωνιστής στη νέα προσπάθεια που αρχίζει.

Από τη στιγμή που η ομάδα προγραμματιμού, ο προπονητής, η ίδια η ομάδα πιστέυει τόσο πολύ στον Κατελάρη, αυτό από μόνο του αρκεί για εμάς για να τον στηρίξουμε και να είμαστε σε κάθε του βήμα δίπλα του.

Το μόνο που μπορούμε να του πούμε είναι… να κλείσει τα αυτιά σε οτιδήποτε αρνητικό, να επικεντρωθεί σε αυτό που έχει να κάνει, δηλαδή στη δουλειά του μέσα στο γήπεδο, και είμαστε σίγουροι για την επιτυχία του.

Φάνο αγόρι μου το μέλλον σου ανήκει, τον δρόμο σου εσύ τον χαράσεις και εμείς θα είμαστε κοντά σου στις χαρές και κυρίως στα δύσκολα. Εξάλλου ο χαρακτήρας σου και οι δοκιμασίες στη ζωή σου σε έκαναν πολύ δυνατό άνθρωπο, έτοιμο να αντιπαρέρχεται τα όποια εμπόδια.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΙΩΝΙΑ!!!