Home TOP NEWS Η προκλητική τοποθέτηση του τέως Προέδρου του ΚΟΑ και η κάρτα φιλάθλου

Η προκλητική τοποθέτηση του τέως Προέδρου του ΚΟΑ και η κάρτα φιλάθλου


Δεν ξέρουμε εάν θα περάσει στο ντούκου η δήλωση του τέως Προέδρου του ΚΟΑ Κλεάνθη Γεωργιάδη, ότι «αν ακολουθήσουμε το γράμμα του νόμου πρέπει να κλείσουμε όλα τα γήπεδα». Το υποθέτουμε ωστόσο, διότι αυτή είναι η συνήθης πρακτική στην Μπανανία που ζούμε.

Σκεφτείτε όμως: Σε κάθε κλάδο της οικονομίας, σε κάθε τομέα, σε κάθε οργανισμό και υπηρεσία του κράτους να κυριαρχούν αυτές οι προσεγγίσεις. Ότι δηλαδή κάποιες φορές είναι επιτρεπτό να μην εφαρμόζεται ο νόμος. Αρκεί να υπάρχει ένας Κλεάνθης που να το αποφασίζει, Αρχές που να σφυρίζουν αδιάφορα και μια κοινωνία που να το δέχεται αδιαμαρτύρητα.

Την ίδια ώρα, ακούμε στα ΜΜΕ για την ακαταλληλότητα των γηπέδων που δεν έχουν ηλεκτρονικό σύστημα εισιτηρίων, για τα γήπεδα που δεν έχουν σύγχρονο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, ούτε αριθμημένες θέσεις ασφαλώς. Αλλά η κάρτα φιλάθλου έπρεπε να εφαρμοστεί με κάθε κόστος, δια πυρός και σιδήρου. Έτσι κύριε Κλεάνθη μας; Και έγνοια σου για το γράμμα του νόμου. Αν είναι να αποκλείσουμε όσους παρανομούν.

Και για να τελειώνουμε κύριε Κλεάνθη μας, οι φίλαθλοι και τα περιστατικά βίας, ουδέποτε υπήρξαν το πραγματικό πρόβλημα του κυπριακού Ποδοσφαίρου. Η σύγκρουση συμφερόντων, οι πολιτικές παρεμβάσεις, τα στημένα, οι βουτιές στις πισίνες, η μπίζνα και η μίζα ήταν και παραμένουν τα πραγματικά προβλήματα. Σταματήστε λοιπόν να στρουθοκαμηλίζετε διότι όχι μόνο δεν πείθετε, αλλά προσβάλλετε και τη νοημοσύνη του κάθε φίλαθλου.