Home TOP NEWS Ο Κατελάρης θέλει Παναθηναϊκό

Ο Κατελάρης θέλει Παναθηναϊκό


Η αναφορά της ιστοσελίδας που απευθύνεται στον κόσμο του Παναθηναικού leoforos.gr δημοσιεύει ρεπορτάζ το οποίο κάνει λόγο για επιθυμία του Κατελάρη να μεταγραφεί στον Παναθηναϊκό. Το ίδιος ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο ποδοσφαιριστής αποτελεί τον διακαή πόθο του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Νίκου Νταμπίζα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα…

ΨΑΧΝΕΙ «ΦΟΡΜΟΥΛΑ» ΝΑ ΕΡΘΕΙ!
Ο 22χρονος αμυντικός μέσος της Ομόνοιας Φάνος Κατελάρης και ο μάνατζέρ του ψάχνουν την λύση, ώστε ο παίκτης να πάει στον Παναθηναϊκό, που δεν πρόκειται να δώσει χρήματα, παρά μόνο ποσοστό μεταπώλησης και μελλοντικά ευρωπαϊκά έσοδα.

Ψάχνει «φόρμουλα» να έρθει!

Ο Φάνος Κατελάρης αποτελεί τον διακαή πόθο του Νίκου Νταμπίζα, για να δώσει λύσεις στην μεσσία γραμμή στην θέση του αμυντικού μέσου και να αποτελέσει και μία επένδυση για την ομάδα.

Η πρώτη κρούση, που έκανε στην Ομόνοια είχε αρνητική απάντηση, όπως αρνητική ήταν η απάντηση της Ομόνοιας στην ΑΕΚ Λάρνακας, που έδινε χρήματα, για να αποκτήσει τον παίκτη σε αντίθεση με τον Νταμπίζα, που πρόσφερε 20% ποσοστό μεταπώλησης και περίπου 150.000 ευρώ από μελλοντικά έσοδα του Παναθηναϊκού μόλις παίξει ξανά στην Ευρώπη, σε τρία χρόνια.

Ο Κατελάρης έχει αρνηθεί δύο φορές προτάσεις ανανέωσης από την Ομόνοια, που αν τελικά δεν ανανεώσει δεν προτίθεται να τον χρησιμοποιήσει τη νέα περίοδο. Ο παίκτης θέλει να φύγει από την Ομόνοια και να έρθει στον Παναθηναϊκό και η Ομόνοια αν τον δώσει προτιμάει να τον δώσει εκτός Κύπρου και αυτό ίσως έπαιξε ρόλο στην αρνητικά απάντηση στην ΑΕΚ.

Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το καλοκαίρι του 2020 και η επιθυμία του ίδιου και του μάνατζέρ του είναι, ότι γίνει να γίνει γρήγορα. Δηλαδή να μην φθάσουμε τον Αύγουστο και ακόμα να είναι στον αέρα η κατάσταση. Η πλευρά του Κατελάρη ψάχνει την καλύτερη δυνατή λύση με στόχο να καταλήξει στον Παναθηναϊκό, γνωρίζοντας, ότι οι «πράσινοι» δεν μπορούν να δώσουν χρήματα, για να τον αποκτήσουν.