Home TOP NEWS Η επόμενη προσθήκη κρίνεται από την πορεία της προετοιμασίας

Η επόμενη προσθήκη κρίνεται από την πορεία της προετοιμασίας


Για τον προγραμματισμό και την προετοιμασία της ομάδας, αναφέρθηκε στις ραδιοφωνικές του τοποθετήσεις ο Ανδρέας Δημητρίου. Ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τόνισε ότι η ομάδα μας κατάφερε να αποκτήσει ποδοσφαιριστές που διεκδικούσε καιρό, ενώ όσον αφορά την επόμενη μεταγραφή, αυτή θα κριθεί μέσα από την αξιολόγηση της ομάδας σε προπονήσεις και φιλικά.

Οι τοποθετήσεις του:

Για τον προγραμματισμό: «Το χαρακτηριστικό της πορείας του προγραμματισμού είναι πως καταφέραμε να αποκτήσουμε ποδοσφαιριστές που διεκδικούσαμε για αρκετό καιρό. Η φιλοσοφία του να μην συμβιβαζόμαστε και να μην υποχωρούμε στις απαιτήσεις μας έχει αποδώσει τα αποτελέσματα που προσδοκούσαμε. Απ’ εκεί και πέρα συνεχίζεται η αξιολόγηση της ομάδας στις προπονήσεις και φιλικά και ανάλογα θα προχωρήσουμε όσο αφορά αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας και δεν θα την αλλάξουμε. Επαναλαμβάνουμε ότι η ενίσχυση γίνεται με ορίζοντα όλη τη σεζόν και όχι απλά τα πρώτα παιχνίδια».

Για την προετοιμασία της ομάδας: «Η προετοιμασία εξελίσσεται χωρίς απρόοπτα και όπως ακριβώς είχε σχεδιαστεί. Προσφέρονται οι καλύτερες δυνατές συνθήκες στην ομάδα και προσδοκούμε τα αποτελέσματα να είναι ανάλογα. Έχουν επεξηγηθεί οι απαιτήσεις και οι ανάγκες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά και το πόσο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα, δηλαδή οι νίκες και επιτυχίες. Οφείλουν όλοι να αντιλαμβάνονται το βάρος της φανέλας που φορούν, τις ευθύνες τους και τις προσδοκίες που υπάρχουν και να συμπεριφέρονται υπεύθυνα εντός και εκτός γηπέδων».