Home TOP NEWS Στο προσκήνιο η περίπτωση Μίκου

Στο προσκήνιο η περίπτωση Μίκου


Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουμε τις εξελίξεις σε ότι αφορά στην περίπτωση του Βενεζουελάνου επιθετικού Μίκου.

Όπως έγινε γνωστό από χθες, ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην Κύπρο για να έχει επαφές με την ομάδα προγραμματισμού και μέσα στο διάστημα της παραμονής του εδώ, θα διαφανεί αν υπάρχει ενδεχόμενο συνεργασίας.

Σε πρώτη φάση η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να διαπιστώσει αν ο παίκτης έχει το κίνητρο, όντας 34ων χρονών και κουβαλώντας πίσω του μία καλή πορεία σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου το Ισπανικό, να δώσει πράγματα στην ομάδα εάν και εφόσον αποκτηθεί.

Μεγάλα ονόματα άλλωστε ήρθαν ξανά στην Κύπρο και ήταν πολλές οι περιπτώσεις που το μόνο που έκαναν ήταν… διακοπές. Αυτό είναι που θέλουμε να αποφύγουμε.

Σαφως η ποιότητα του ποδοσφαιριστή δεν μπορεί να αμφισβητηθεί όμως πολύ μεγάλο ρόλο θα παίξει και η αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

To τελευταίο παιχνίδι στο οποίο αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Ινδίας ήταν στις 21 Φεβρουαρίου ενώ προηγουμένως μέσα στην σεζόν υπέστη τραυματισμό στο γόνατο μένοντας σε απραξία για ένα δίμηνο.

Μπορεί βέβαια όλα αυτά να μην τον έχουν επηρεάσει και να είναι σε θέση να βγάλει καλή απόδοση και να δώσει ένταση μέσα στο γήπεδο.

Ερωτηματικό επίσης αποτελεί και το ποσό που αξιώνει ο παίκτης στην περίπτωση που τελικά η απόφαση της ομάδας είναι θετική.

Αν πάντως καταλήξει η επιτροπή προγραμματισμού στη συγκεκριμένη περίπτωση θεωρούμε δεδομένο ότι θα έχει προσμετρήσει όλες τις παραμέτρους ώστε να περιορίσει στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό το ρίσκο.

Πάντως θα αναφέρουμε ξανά ότι πέραν του Μίκου υπάρχουν άλλες δύο περιπτώσεις επιθετικών που απασχολούν.