Home TOP NEWS Να τους ανεβάσουμε την αδρεναλίνη…

Να τους ανεβάσουμε την αδρεναλίνη…


Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον κόσμο της ομάδας ο Χένινγκ Μπεγκ στις δηλώσεις που αναρτήθηκαν σήμερα από το γραφείο τύπου. Αρχικά ανέφερε ότι νοιώθει μεγάλη ικανοποίηση για το γεγονός ότι οι οπαδοί της ομάδας δείχνουν να αναγνωρίζουν την καλή προσπάθεια που γίνεται, την αγωνιστικότητα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αλλά και τα αποτελέσματα της έως τώρα.

Ο Χένινγκ Μπεργκ κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί μαζικά στο ΓΣΠ το Σάββατο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η παρουσία του ανεβάζει την αδρεναλίνη των παικτών οι οποίοι χαίρονται όταν νοιώθουν την αύρα της έδρας. «Ανυπομονούμε να δούμε τον κόσμο στο γήπεδο και ελπίζουμε να βοηθήσει την ομάδα ώστε να δώσει τον καλύτερο της εαυτό με την επιπλέον αδρεναλίνη και την ωραία ατμόσφαιρα που θα επικρατεί. Αρέσει στους παίκτες να παίζουν κάτω από αυτές τις συνθήκες, ανυπομονούν, αισθάνονται τη βοήθεια που παίρνουν από τους οπαδούς και αυτό είναι πολύ καλό για εμάς.» ήταν η καταληκτική τοποθέτηση του Χένινγκ Μπεργκ.

Ο κόσμος θα είναι παρών το Σάββατο. Ετοιμάζεται μαζική παρουσία στο ΓΣΠ και σαφώς αυτό που περιμένουμε είναι να δούμε στο γήπεδο μία διψασμένη για νίκη ομάδα.