Home TOP NEWS Προπονήσεις, φιλικό και στο βάθος η ΑΕΚ…

Προπονήσεις, φιλικό και στο βάθος η ΑΕΚ…


Χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της βλέποντας μπροστά τον αγώνα της τρίτης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΚ ο οποίος θα γίνει την επόμενη Κυριακή 15 του μηνός στην «ΑΕΚ Αρένα».

Μοναδικοί ποδοσφαιριστές που δεν συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων είναι οι τραυματίες Κατελάρης και Λοϊζου. Ο Νταρμπισάιρ είναι καλά έχοντας ξεπεράσει πλήρως ένα μικροπρόβλημα που αποκόμισε στον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα.

Ο Χένιγνκ Μπεργκ θα έχει την ευκαιρία το ερχόμενο Σάββατο, στο κεκλεισμένων των θυρών φιλικό με την Δόξα στο «Ηλίας Πούλλος», να δει την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του, να κάνει κάποιες δοκιμές και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα δίνοντας παράλληλα χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες με μειωμένα αγωνιστικά λεπτά.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπηκε στη διακοπή του πρωταθλήματος με καλή ψυχολογία ύστερα από τις δύο νίκες και όλοι περιμένουμε ότι ο χρόνος θα λειτουργήσει ευεργετικά στο σύνολο το οποίο αρχίζει σιγά σιγά να αποκτά και την απαραίτητη ομοιογένεια.