Home TOP NEWS Μεταγραφές τον Ιανουάριο και το επόμενο καλοκαίρι…

Μεταγραφές τον Ιανουάριο και το επόμενο καλοκαίρι…


Ο προγραμματισμός στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σε εξέλιξη 365 μέρες όπως ανέφερε ο υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού Νίκος Χαραλαμπίδης, χθες βράδυ στην εκπομπή «Ώρα για μπάλα».

Ήδη όπως ανέφερε η ομάδα προγραμματισμού κάνει σκέψεις για την μεταγραφική ενίσχυση τόσο για τον ερχόμενο Ιανουάριο όσο και για το επόμενο καλοκαίρι. Γίνονται συνεχής αναλύσεις ώστε να βγει το συμπέρασμα στο κατά πόσον χρειάζονται διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ ενώ οι επιλογές των ποδοσφαιριστών όπως είπε ο κ. Χαραλαμπίδης δεν γίνονται μόνο βάση των αθλητικών τους ικανοτήτων αλλά γίνεται μία ποιο ενδελεχής μελέτη η οποία αφορά σε διάφορα άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά του εκάστοτε υποψήφιου και τα οποία έχουν να κάνουν κυρίως με τον χαρακτήρα του.

Φαίνεται πάντως, τουλάχιστον από τις επιλογές που έγιναν αυτό το καλοκαίρι, ότι γίνεται μία πάρα πολύ σοβαρή δουλειά στα του προγραμματισμού και βλέποντας την ομάδα να δουλεύει με αυτό τον τρόπο ξέρουμε τουλάχιστον ότι σε οποιαδήποτε επιλογή ποδοσφαιριστή το ρίσκο περιορίζεται στο ελάχιστο.